2777
2789
عنوان

کسی ک ازش جدا شدم چیزای غمگین میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 37 پست
الان دیگه مطمئن شدم که پشیمونه همینم بهونش بوده پیام بده و چون مغروره نمیتونه پیام بده افرین که دختر ...

اگه ی روزی پیام بده چی چطوزی زفتار کنم بهش چی بگم دلم باهاش صاف نمیشه ک منو تنها تو بدترین وضعیت گذاشت و رفت 

عزیزم بنظرم ادم الان عذاب بکشه بهتر از اینه که بعد ازدواج زجر بکشه مشخصه که پسره دهن بینه

اره دهن بینه و اطرافیانشم با حرفاشون پرش میکردن تو خونشون هر روز بهش میگفتن ک اشتی نکن و برنگرد دیگه اینم ی جوری تنهام گذاشت ک ب حرف اونا گوش داده باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ی روزی پیام بده چی چطوزی زفتار کنم بهش چی بگم دلم باهاش صاف نمیشه ک منو تنها تو بدترین وضعیت گذا ...

حق داری اگه تونستی کلا قیدشو بزن ولی میدونم که خیلییی سخته این کار اگه دیدی نمیتونی کنار بزاریش سرد برخورد کن و اگه قلبا پشیمون بود و جبران کرد یه فرصت دیگه بهش بده 

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
من اگه تو این موقعیت بودم حتماً این کارو میکردم چون سلامت روانم خیلی برام ارزشمند تر از این حرفاس کس ...

آدم با یه سریا بزرگ میشه وقتی بزرگ میشه میبینه ارزش ندارن ولشون می‌کنه 

بعد پسر مردمی ک چند سال ناقابل تحملش کرده تازه پشیزی ارزش نداره و به صدم ثانیه ولش می‌کنه بره بگه چی؟!

عزیزم یاد بگیرید هر چیزی ارزش خورد کردن غرورتونو ندارع حتی همسرتون چ برسه دوس پسر 

چون وقتی این شخصیت‌ و غرور خودت برای خودت ارزش نزاری صد در صد هیچکس دیگه ارزش نخواهد گذاشت 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بنظرت پروف عکس نتی ی دختر با تاپ و دامن کوتاه از پشت سر با موی باز زشته بزاریم، کلی پسر شماره رو د ...

فقط یه جمله میگم تمام این پسرایی که حرف دم از لاکچری و لارج بودن دخترا میزنن آخرش میرن با دختری ازدواج میکنن که همه چیزش برای اون اولین باشه 

این پروف اشکال نداره ولی باعث میشه پسرا اکثرا برای سرگرمی بخانت 

همون طور که برای خواهرزادم پیش اومد الان پشیمونه ولی چه سود

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
عکس خودم نبود که

آها یعنی عکس فانتزی خوب عزیزم ببین شخصیت خودت با این پروف راحته ؟

به نظرم شخصیت واقعیت با این طور پروف ها راحت نیست 

یه چیز بزار که درونت رو بخونه برای آدما 

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.