2777
2789
عنوان

بچم تب داشت الآنم بالا آورد

550 بازدید | 68 پست

از ظهر اسهاله از عصر تب کرد الآنم اینقدر بالا آورد از حال رفت خوابید فقد داره شیر میخوره شوهر خرمم نیست هرچی هم زنگ میزنم جواب نمیده  چیکارکنم دکتر نیست الان

اگ خوب نشد حتما دکتر ببر

بیشتر جاها کلینیک شبانه روزی اطفال دارن

اگ نبود همون داخلی هم ی چیزی میده ک بالا نیاره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط ببر دکتر تب و استفراغ خطرناکه، سعی کن تا شوهرت بیاد تبشو بیار پایین استامینوفن بده و دستمال نم وار رو پیشونی و دست و شکمش بزار و پا

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ندارم استامینوفن

کجا زندگی میکنی؟ برو در همسایه رو بزن کمک بگیر تب خطرناکه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ندارم استامینوفن

پاشویه کن مرتب پاهاشو بذار تو اب ولرم زنگ بزنی یکی از دوست یااشناها برات مسکن بگیره بیاره

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
با دماسنج هر ده دقیقه تبشو بگیر توروخدا وای ببین من تبو سرسری گرفتم بچم تشنج کرد توروخدا پاشو یکاری ...

چیکارش کنم آخه  تبش کم شده فقد خیلی بد بالا آورد از بینیش هم اومد داشت خفه میشد خدا از شوهرم نگذره. نمیبخشمش😭