2777
2789
عنوان

شاید مامان بابام طلاق بگیرن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 81 پست
اره وقتی کوچیک بودم خیلی بدطور بود در حد کتکولی چندسال بود که خیلی بهتر شده بودنمیدونم چش شدخدایا من ...

بنظرم به حست اعتماد کن 

تا ی مرد زیر سرش بلند نشه یهو رفتارش صد درجه تغییر نمیکنه 

ممکنه هم کار اون باشه یا اصلا نباشه خدابهتر میدونه 

دقیقا باباتون چطور رفتارش فرق کرد 

باشماهم خوب تا نمیکنه یا فقط مادرتون؟

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

نه دعا نویس کارتو حل میکنه نه هیچ چیزه دیگه ای 

فقط از خدا کمک بخواه 

همه چیو بهش بسپار 

نتیجه گرفتم که دارم میگم...

بهش با تمومه وجودم ایمان دارم

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.

جدایی والدین برای فرزند اتفاق بسیار چالش برانگیز و تکان دهنده‌ای هست. اما پایان زندگی نیست. برای شما این دو نفر همیشه پدر و مادر باقی میمونند. شما هم نهایتا ۳-۴ سال دیگه با خانواده باشی و بعد از اون دنبال سرنوشت خودت میری.

اگر تصمیم خانواده به جدایی باشه، به شما آسیبی نمیزنه فقط شیوه‌ی زندگی و روند متفاوتی رو تجربه خواهی کرد.

تعداد فرزندانی که در این وضعیت بودند کم نبوده، و تاثیر چندانی هم در موفقیت یا عدم موفقیتشون در آینده نداشته.

با این اوصاف شما زندگی این دو عزیز رو رها کن و بگذار خودشون برای مسائلشون راه حلی پیدا کنند. شما به فکر ساختن زندگی آینده‌ی خودت باش.

عجالتا، برای امتحان فردا به معلم توضیح بده شرایط منزل خوب نبوده و امتحانت رو به روز دیگه ای موکول کن.

برای باقی امتحاناتت هم برو کتابخونه و به خونه فکر نکن.

.

اسی یه مدت پدرومادر من به حدی دعوا میکردن شدید.اگه بگم هرروز باور نمیکنی.یه روز داشتیم بالای پشت بوم رو جارو میزدیم دعا پیدا کردیم اسم بابا ومامانمم توش بود.یادم نیس چطور باطل کردن چون سنم کم بود.ولی بابا ومامانم دیگه هیچوقت دعوا نکردن

راست میگی؟آخه میگن ک به هرکس غیر از خدا رو ببری گناهه

آخه پیش دعا حویس واینا نبردن.ببخشید ولی فکر کنم ادرار پسر بچه نابالغ ریختن روش.ما هیچوقت سمت دعا نویس نمیریم خدا لعنت کنه کسایی که طلسم تو زندگی ما انداختن🥲🥲

اخه من نمیدونم دعا هست یا ن فقط حسش میکنمرو چی ادرار بریزم😅😂

فقط دع کن عزیزم صدقه بدید اسپند دود کن

با پدرتم صحبت کن و بهش بگو که مامانت گناه داره و شرایطش فرق میکنه.بگید که هر دوتاشونو باهم میخواید