2777
2789
عنوان

شاید مامان بابام طلاق بگیرن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 81 پست
بچه ۱۵ ساله تو سایت چ جالب من ۱۵ میکردم دست چپ راستم نمیدونستم

سایت مجاز کرده شما نمی تونی دخالت کنی تو قوانین سایت😒 دختر ۱۵ ساله دیگه بچه نیست

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
نمیدونم بخداشاید بعضی وقتا هم حق با اون باشهولی من و خواهرم چه گناهی کردیم

دخترقشنگ پدرومادرت اشتباه می کنند جلوی چشم شمادعوامی کنند..به پدرومادرت بگو چندجلسه برن تراپی ..کدورت هاحل میشه...شماهم برواتاق بشین درست روبخون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو خدایا متاسفم که مامان بابام میخوان از هم جدا بشن هر عاملی که باعث این مسئله شده رو پاک کن و ببخش خیلی ازت ممنونم و دوستت دارم

روزی چندبار بگو

به این میگن پاکسازی

چشمها هیچ گاه دروغ نمی گویند👌
برنگشتن به هم؟پیش کی موندی؟الان چند سالته تونستی کنار بیای

الا ۱۵سالمه خیر کامل کنار نیومدم بعضی وقتا پیش بابام بعضی وقتا پیش بابام،من تا قبل از این موضوع اصلاااا ب دعا اعتقاد نداشتم، الان ک فکر میکنم میبینم ک اره از یروزی ب بعد خیلیی تو خونمون اتفاقات عجیبی میوفتاد ک بماند، جالبه نزدیک ترین شخص ب مامانم چون عاشق بابام شده بود و خودشم شوهر و بچه داشت برامون دعا نوشته بود:) دعا هنوز رو مامانم هس و از بابام بدش میاد

سخته رابط بینشونم

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

چقدر خرافه ای هستیاااااابابات عصبی بوده گفتهدعوای زن و شوهر بالا کشیده اینجوری شده

خیلی وقت پیش میخواستن طلاق بگیرن ولی الان دیگه به لبشون کشیده

نمیدونم کاشکی اینطور باشه که شما میگی

آخه بابام خیلی فشای بد و زشت به خانوادش میده

مامانمم بخاطر ما تا الان نرفته وگرنه میگه دیگه نمیتونم

یه توضیح راجب حرز میدی

یه باطل الطلسم خیلی قوی هست 

البته توضیحات کاملشو بزنین نت بخونین بهتره

ولی خیلی خوبه سنگین ترین دعاها رو باطل میکنه و هرکی هرچی دعا بگیره برات اصلا اثر نمیکنه 

یه مشکلی بین خودشون هست که شما نمیدونی هیچ زنی بخاطر یه غر ساده شوهر بچه هاشو ول نمیکنه بره به این خرافات هم اعتقاد نداشته باش دعا نویسا اگه بلد بودن واسه خودشون یه کاری میکردن

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40