2777
2789
عنوان

پسری که قبلا عاشق کسی بوده رو میشه روش حساب کرد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پارتنرم ۱۸ سالگی با یکی ۴ سال بوده چنبار خیانت دیده از اون شخص علان کاملا فراموش کرده ولی نمیتونه با ...

این فرق میکنه 

ایشون الان ترس از خیانت دارن دور از جون شما 

تونستن پس نفر قبلیو فراموش کنن

کاربری سال1399:)

چجوری فهمیدی عاشق کسی بوده؟ 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
تایپیت چیه من زیاد بلد نیستم

ببین به عنوان بک مرد از حرفه‌ای کراشم چه برداشتی میکنی 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم و موفقیت هام تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

خب دقیقا این مردا میخوان چیکار کنن؟ تا اخر عمرشون به اون فکر کنن؟

دو مدله

اولی دیدی یه سریا سن بالا شدن و دیگه هم قصد ازدواج ندارن؟ 

این آقایون تو جوونی یکی و بشدت میخواستن و به هر دلیلی نشده

مدل دوم از سر ناچاری ازدواج میکنن اما بدون حس و چیزی فقط برای اینکه اسمش باشه زن دارن

تو فکرشونم همون اولیه

حالا یا برمیگردن به هم یا نه

آخه میگی خیلی دوسش داشته

میشه راهنمایی کنین

پارتنر من قبلا یکی رو دوست داشت نزدیک۲سالم رابطه داشت

طرف خیانت کرد رفت ولی دوباره برگشت ولی پارتنر من دیگه قبول نکرد فراموش کرد اینو پذیرفتم که دیگه دوسش نداره ولی خب گذشته رو که نمیشه پاک کرد

و من چون از علاقه ک کارایی که براش کرده خبر داشتم و گذشتشو میدونم الان گاهی به روش میارم و به مشکل میخوریم

پیشنهادم بهت اینه که اگه مطمئنی دیگه دوسش نداره و باهاش وارد رابطه شدی اصلا درباره گذشتش کنجکاو نشو و چیزی نپرس

چون بعدا خود به خود وارد فاز مقایسه خودت با اون دختر میشی

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
کاملا واضحه از محتوای سوشال مدیاش

ببین اگه از دهن این و اون شنیدی قابل حله 

ولی اگه از خوپش فهمیدی یعنی هنوز عاشقشه 

آدمی که فراموش کرده آثار حضور اون شخص تو زندگیش رو هم پاک میکنه درموردش دیگه حرف هم نمیزنه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.