2777
2789
عنوان

خیلی دوست داشتم پزشکی قبول بشم حیف

389 بازدید | 40 پست

۲۱ سالمه خیلی رشته پزشکیو دوست دارم شاگرد ممتاز مدرسه بودم ولی بخاطر افسردگی ۳سال از درس دور بودم حالا که حالم یکم بهتر شده با دیدن مصوبه های جدید کنور هیچ جوره قبول نمیشم پول و شرایط مهاجرتم ندارم  خواهش میکنم منو راهنمایی کنین قلبم دیگه درده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ مصوبه ای 

اگه مصوبه ای هم هست برا همه هست 

اینا بهونه س برا درس نخوندن

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
چ مصوبه ای اگه مصوبه ای هم هست برا همه هست اینا بهونه س برا درس نخوندن

فرصت تدمیمم سوخته و ۴۰ درصد پایه دوازده رو از دست دادم باید پایه ده ویازدهو کنکور با هم بدم که باز نمیشه

فرصت ترمیمم سوخته و نمیتونم پایه دهم و ۱۱و کنکور حتی تو ۲ سال جمع کنم

پس من باید جیکار کنم 

هم پایه ۱۱ و ۱۲ رو باید امتحان بدم 

تازه رشتم انسانی هست میخوام برای کنکور تجربی بخونم

بنظرم رشته تاپ ارزشش و داره وقت بذاری 

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
پس من باید جیکار کنم هم پایه ۱۱ و ۱۲ رو باید امتحان بدم تازه رشتم انسانی هست میخوام برای کنکور تجربی ...

خیلی ارزش داره اگه پزشکی یا دندون قبول شی تو که فرصتت نسوخته حتما تلاش کن اگه شده چند سالم پشت بمون حیف من که فرصت ترمیم دوازده سوخته و ۴۰ درصدو از دست دادم

خاله من بعد از ۱۰ سال دوری از درس و مشق با رشته انسانی و شوهر و دوتا بچه 

۶ ماه تا کنکور سال ۱۴۰۲ فاصله داشت 

ایجاد سابقه کرد تغییر رشته داد 

الان هوشبری میخونه

ناامیدی کار شیطونه عزیزم نترس تلاش کن بعدا از خودت شرمنده نشی

روپوش سفید همتتو میخواد نه افسوستو

خیلی ارزش داره اگه پزشکی یا دندون قبول شی تو که فرصتت نسوخته حتما تلاش کن اگه شده چند سالم پشت بمون ...

خب اشکال نداره رو ۱۱ و کار کن 

اصلا سعی کن کنکور و خوب بخونی 

بعدش مطمنم فرصت ترمیم میدن

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
خاله من بعد از ۱۰ سال دوری از درس و مشق با رشته انسانی و شوهر و دوتا بچه ۶ ماه تا کنکور سال ۱۴۰۲ فاص ...

مرسی از قوت قلبت .همین هم مشکلمع میترسم از شروع تا یکمی درسا سخت پیش میرن نامید میشم

الان اون عشقی ک دم میزنی ازش کجاست حال روزت ببینه کات کردید هرکی رفت پی خودش!؟

هه کجای کاری اون آزمون استخدامی داد قبول شد الان نگاهمم نمیکنه روشو برمیگردونه رفته با یکی دیگه با اینکه اول عاشقم بود