2777
2789

من ک روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

ما حتی یک درصد هم تفاهم نداریم ولی متأسفانه خیلی دوسش دارم ولی نه نه نه ❌😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرگز

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
چقدر تلخ 😑فقط کاش این رو هیچ وقت شوهرتون نفهمهغرورش له میشه بنده خدا ...

یه عمر غرور منو له کرد. نابودم کرد

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

من نامزد کردم 

دارم الان خودمو نجات میدم 

خیلی سخته بعد دوسال ولی میدونم بعد ازدواج شدیدا پشیمون میشم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

اره میکردم چون واقعا عاشقشم این ربطی به رفتار اون با من نداره

من تا حد مرگ عاشقشم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌