۵ سال خیلیه چجوری تحمل کردی من پدرم دراومده قشنگ دارم عذاب میکشم خسته شدم دیگه
میگم ک قصد ازدواج نداشتیم
کاش بیشتر دوستی رو ادامه میدادیم کاش ۱۲،۱۳ سال دوست میموندیم حتی بیشتر
ازدواج سخته خدایی
دوسش دارما ولی ازدواج سخته نمیدونم از خونه بابام خوشم نمیومد ولی چی بگم
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ی سوال، چجوری بعضیا مدت طولانی دوستن قصد ازدواج ندارن خب بعدا که شرایط جوری باشه که مجبور شن جدا بشن ...
چرا سخت میبود حتما چون خیلیم همو دوس داشتیم و وابسته بودیم
بعد ۵ سال ۶ ماه کات کردیم از طرف من ولی طاقت نیاوردیم برگشتیم و ازدواج کردیم
قصدمون دوستی با تایم بلند بود کلا ازدواج نکنیم با کسیم ازدواج نکنیم کلا
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
چه جوری واقعاً پنج سال تحمل کردید بینش دعوا و قهر هم داشتید ؟
اصلا رابطمون عالی بود بعد ۵ سال سر دانشگام اذیت کرد ک باهاش کات کردم ۶ ماه بدون کوچیکترین خبری از هم ک طاقت نیاوردیم برگشتیم
خیلی سخته انتظار خسته شدم دیگه میترسم تهش به هیچ جا نرسه منم زندگیم تباه بشه
من ۲۱سالم بود طرز فکرم همین بود ک عمرم تلف میشه با یه کات الکی ازدواج کردم الان ۳۰ سالمه و ب این نتیجه رسیدم ک نه حرف مردم مهم بود نه ازدواج چیزی بود ک براش عجله کنم .....بازم نمیدونم میزان علاقت به طرف چقدره ولی خوب فکر کن سنی نداری
چرا سخت میبود حتما چون خیلیم همو دوس داشتیم و وابسته بودیمبعد ۵ سال ۶ ماه کات کردیم از طرف من ولی طا ...
ببین من الان میشناسم دختری با پسرغیربومی که شهرشون هم خیلی دوره، پنج ساله دوسته ن ، پسره چند ماه دیگه درسش تموم میشه و میره، اینا چجوری جدا میشن از هم سختشون نخواهد بود؟!🤔🤔
ببین من الان میشناسم دختری با پسرغیربومی که شهرشون هم خیلی دوره، پنج ساله دوسته ن ، پسره چند ماه دیگ ...
نمیدونم ما مال ی محل بودیم
بعد هرروز باهم بودیم ولی خب بچه ام بودیم قصد ازدواجی نبود