2777
2789
نه مجردم ولی دختر خاله ام هم عمل کرد که سه تا بچه هم بعد دنیا آورد هم سزارین هم طبیعی

مال من برگشت داشت نمی‌دونم از چی شد ،از کارم که با کامپیوتر بود از روزه گرفتن از زایمان و شیردهی ،موندم به خدا

مال من برگشت داشت نمی‌دونم از چی شد ،از کارم که با کامپیوتر بود از روزه گرفتن از زایمان و شیردهی ،مو ...

چشمتون چند بود عزیزم؟

ممکنه این موارد هم تاثیر بذاره 

الان عینک میزنید؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونوقت که عمل کردم هر کدوم ۸ الان حدودا چهار، پنج دقیق نمی‌دونماره عینک میزنم

من شنیدم اگه شماره چشم خیلی زیاد باشه احتمال برگشت بیشتره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دست خودم نیست میترسم کور بشم

وااا مگه میخوان کورت کنن😐😂

ترس نداره بخدا 

اصلا خودش دردی نداره تنها دردش وقتی چشاتو با گیره ی مخصوص باز میکنه تا قرنیه کامل بیاد بالا 

مثل یه گیره ی پلاستیکی که چون چشم رو باز میکنه یکم درد داره و گرنه خود عمل اصلااااا درد نداره به خدا 

مبارک باشه راحت میشی 

منم خیلی دوست دارم عمل کنم هی میگن بزار 25 سال رو رد کنی امکان برگشت کم بشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

منم شماره چشمم حدود دو هست

ولی ثابت نشده

خیلی دلم میخواد عمل کنم ولی میگن باید شماره چشم ثابت بشه

نمیدونید چه مدت باید ثابت باشه که بشه عمل کرد؟

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.