2777
2789

۲۳سالمه مجردم 

بابام ۱۵ساله مریضه معتاد مامانم نظافت خونه مردم 

امشب مامانم دیر اومد اخه اتوبوس دیر اومد 

بابام شروع کرد ب دعوا ک دادن بودی و....... زشت ترین فحش حرفا داد جلو داداش۱۴سالم😭😭😭😭😭

نکید برو سر مار فلان خواهش میکنم شرایطم یکن خاضغ()

یعنی امشب خدا صدای قلب شکسته من مامان داداشم نشنید

من اصلا هاستگاری ندارم

پایین شهریم اخع کی میاد ی دختر ک باباش معتاد مریض بگیره

خسته شدم اززندگیی از حسرت 

چقدر سخت و دلگیر اما اینو بدون خداااا سخت جبران‌کنندس

شرایط مشابه تو و بدتر از تورو تو فامیل داشتیم اما دختراش واقعا خوشبخت شدن

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش بفهمم چرا همه دخترا تا شرایط براشون خونه بابا غیر قابل تحمل میشه هول میزنن واسه شوهر

همینکارا رو میکنین با هر خری ازدواج میگنین چندسال دیگه تو نی نی سایت تاپیک میزنین وای شوهرم فلانه من حامی ندارم طلاق بگیرم وایسادم بسوزم و بسازم

ادم عاقل از چاله نمیوفته تو چاه

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

هیچ وقت از خدا ناامید نشو ، این روز ها همههه مشکل دارن مشکلاتی که از نظرشون بزرگ و حل شدنش غیرممکن ولی خب آدمیزاد موقعی که خودش تو گرفتاریه فکر میکنه فقط خودش همچین مشکلاتی داره و بقیه خوشبختن. فقط میشه به خدا امید داشت همین 

اخی عزیزم🥲💔

میدونم سختته ولی تحمل کن میگذره 

دلتم به سرنوشت خوش نکن خودت پاشو یه کاری انجام بده واسه ایندت 

واسه وضعیت خانوادت  

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
چقدر سخت و دلگیر اما اینو بدون خداااا سخت جبران‌کنندسشرایط مشابه تو و بدتر از تورو تو فامیل داشتیم ا ...

ببین خیلییییی وحشت تاک بود بابام داد میزذ فحش حرف رکیک خورد شدم اصلا🫠

کاش بفهمم چرا همه دخترا تا شرایط براشون خونه بابا غیر قابل تحمل میشه هول میزنن واسه شوهرهمینکارا رو ...

عزیزم بوه نیستم از چاع بیفتم تو چاله حالم خوب نیس میشه نصیحت نکنید نمک روزخم نپاشید

عزیزم بوه نیستم از چاع بیفتم تو چاله حالم خوب نیس میشه نصیحت نکنید نمک روزخم نپاشید

نصیحت نیست از سر دلسوزیه

الان هرکی ازدواج میکنه شوهرش یه ادم اشغاله مونده تحمل کرده فقط بخاطر اینکه حامی نداشته

تو اینجوری نشی

انتخاب خانوادت دست خودت نبوده کاریشم نمیشه کرد عزیزم

میتونی بری دانشگاه خوابگاه سرگاری چیزی؟

از اون فضای سمی دور بشی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

این رفتارایی ک توذهن داداش ۱۴سالم موند چی🫠🫠

خیلی ها تو کودکیشون یا سن برادرتون همچین رفتار یا بدترش رو تجربه کردن ، این ها فقط زودتر بزرگ میشن هر چند که این خاطره ها هیچ وقت از ذهن شما یا برادرتون پاک نمیشه

ببین خیلییییی وحشت تاک بود بابام داد میزذ فحش حرف رکیک خورد شدم اصلا🫠

فامیل ماهم همین بود اونم با ۵تا دختر بعد از ۳تا داماد دار شدن دید همه خرج زندگی رو داره خودش میده و ۳ تا دختر شوهر داده با پول و زحمت خودش شوهرش علنا بی‌مصرف و هیچ‌کاره بوده شوهرشو انداخت بیرون از خونه ومیگفت این‌طرفا بیای زنگ میزنم به کمپ و این‌چیزا بیان جمعت کنن الان کلا جدا زندگی میکنن..اوضاعشون خیلی بهتر شده

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..