2777
2789

؟؟؟؟؟

مثلا بگه شما زن آقا ساسانی؟

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا چه فکری 

تازه من اقام نگه هیچ فکری نمیکنم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

اقا ساسان خوبه

من نمیتونم اقا بگم کلا مگه تو رو خودشون

مثلا ب زن دوست شوهرم میگفتم مثلا سعید چیکار کرد 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وا چه فکری تازه من اقام نگه هیچ فکری نمیکنم

دقیقا چون من خودم اینجوریم

کلا اقام نمیگم منظوریم ندارم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شاید اونجا همه بهش میگن آقا ساسان دیگه اینم میگه ما داریم سرکار یکی هست بخواد خودش معرفی کنه فقط اسمش رو میگه دیگه ما هم همگی اسمش رو صدا میزنیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بهش یکم مکث کن بعد بگو من خانم آقای محمدی هستم فرضا

همینکارو کردم

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

خودش خودشو جمع می‌کنه واکنشش چی بود؟ولی آفرین خیلی با سیاستی من خودم اول توی جو نمی‌دونم چه کار کنم ...

۳۳

خودش خودشو جمع می‌کنه واکنشش چی بود؟ولی آفرین خیلی با سیاستی من خودم اول توی جو نمی‌دونم چه کار کنم ...

هیچی مث ک.....خلا خندید