2777
2789

دوستان تاپیک قبلیم موضوع عذاب اور تر یا بد تری از خیانت بود؟؟؟

من چرا واقعا نمی تونم درک کنم بعضیا رو؟
الان یکی تاپیک می زد خیانت می ریختید تو تاپیکش بهش بگید چجوری حال شوهرشو بگیره!

بعد وقتی من میام ازتون خواهش می کنم تجربیات خودتونو از ازدواج اشتباه و معیارهایی که برای ازدواج مهمه به اشراک بذارید کلا ۳ تا پست هست!!

خب پیشگیری کنید که کار به خیانت نکشه!!

حتما باید تاپیک بدبختی و شیون و ناله باشه بخواید راه حل بدید؟؟؟ یکی بخواد کارش به اون مراحل نکشه از هیچ کس هیچ صدایی درنمیاد؟؟

التماس تفکر واقعا...!

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من چند تا تاپیک مبسوط در مورد معاشرت قبل ازدواج دارم

بخوام براتون بنویسم خیلی زیاد میشه 

میتونید بخونید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بلد بودیم تو زندگی خودمون ب کار میبردیم

بهتره ب اینجا اکتفا نکنی کتاب بخون

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چند تا تاپیک مبسوط در مورد معاشرت قبل ازدواج دارمبخوام براتون بنویسم خیلی زیاد میشه میتونید بخونی ...

ممنونم از شما که به فکر هستید...

کاش امثال شما زیاد شن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بلد بودیم تو زندگی خودمون ب کار میبردیمبهتره ب اینجا اکتفا نکنی کتاب بخون

عزیزم منم دقیقا قصدم بع اشتراک گذاشتن همون اشتباهاته که دیگه تو زندگی کسی تکرار نشن

عزیزم منم دقیقا قصدم بع اشتراک گذاشتن همون اشتباهاته که دیگه تو زندگی کسی تکرار نشن

مطمئن باش هیچکدوم نمیدونیم مشکل کارمون کجاس

فقط خودتو باارزش بدون و نشون بده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ممنونم از شما که به فکر هستید...کاش امثال شما زیاد شن

عزیزید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه