2777
2789
عنوان

خانواده نامزدم هیچ کاری نمیکنن

114 بازدید | 9 پست

ما الان ده ماهه با همیم اصلا نمیاد حرف بزنن راجع به رسم و رسوماتشون راجع به مهریه راجع به خونه و ماشین اعصابم خرده نمیفهمم چرا کاری نمیکنن ما باید پیشنهاد بدیم بیاین حرف بزنین یا خودشون باید بیان؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کوچک نمیشم؟؟حس میکنم اگه بگیم یجوریه

نه کوچیک نمیشی

ببین درستش اینه که از روز اول خواستگاری پدر مادرت یه پلن داشته باشن برای بچه ها و مطرحش کنن تو جمع تا رابطه هدف دار باشه

من خودم زجر اینو کشیدم که دو طرف هیچی نگفتن مام بلاتکلیف بودم تا عروسی کردیم شد ۴ سال 

منم تو این وضعیتم دارم روانی میشم🥲🥲🥲💔

به پدرت بگو به پدرش بگه: خودتون پدرید و می دونید برای یک پدر چقدر سرنوشت دخترش مهمه

منم دخترم اگر تصمیمش این بود ازدواج نکنه تا آخر عمر در خدمتش بودم رو سرم می ذاشتم

ولی حالا که این دو تا جوون تصمیم گرفتن ازدواج کنند بهتره ما بهشون یه چارچوب بدیم تا بی هدف نباشن

سن فرزندآوری شون نگذره و اینا