2777
2789
عنوان

من و داداشم از الان بخاطر اموال بابام اختلاف داریم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 79 پست
دیگه یا هی این آبرو آبرو بازی ها رو انتخاب کتید یا اینکه اذیت بشیدجالبه تو نی نی سایت راهکار نی خوان ...

من اومدم اینجا درد و دل کنم چون نمیتونستم برای امتحانم بخونم رو دلم سنگینی میکرد🥲

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

همون موقع ک داشت ماشین رو میبرد نزدیک بود از رومون رد شهدوباره هم بیاره با کتک و زور میبره باز

کتک هم می خورید ازش و همچنان تو فکر آبرو آبرو هستید

پس وقتی اذیت میشید و عذابتون میده هم بگید اون کسایی که نگران آبروتون جلوشون هستید بیان تاوان بدن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشین و که آورد یه مدت بابات بذارتش پارکینگ نامعلوم و بهش نگه کجاست و یه مدت بدون ماشین باشید ، فرق ...

آره بابامم گفت ماشین رو بیاره میرم میزارم پارکینگ خونه یکی از دوستام

ی مدت بدون ماشین باسه بفهمه اگر پدر و مادرش نبودن همین ماشینم نداشت

مستقیم تو چشمشون نگاه میکنه میگه شما برام مُردین😔

کتک هم می خورید ازش و همچنان تو فکر آبرو آبرو هستیدپس وقتی اذیت میشید و عذابتون میده هم بگید اون کسا ...

کتک ک نمیزنه فقط نردیک بود با ماشین بزنه ب بابام

ولی با این رفتارش کم مونده کتکمون هم بزنه 

احتمالشم خیلی زیاده🥲

صبر کن حالا هنوز داشت بچس آخر عاشق پسزان

بابام اصلااا دل خوشی ازش نداره

از الان نصف مال و اموالشو تقسیم کرده چیزی بهش نرسه

قابل توجه مادرهائی که بچه شون پسره ؛ 👇👇👇

لطفا تحت هیچ شرایطی برای پسر بچه ها دلسوزی بی مورد نکنین ، لوسشون نکنین ، محبت زیادی نکنین 

چون همین مشکل استارتر میشه نتیجش

البته این در مورد دختر بچه ها هم صدق میکنه ولی برا پسرا کاملا مشهوده

بچه هر چقدر تو سختی بزرگ بشه همونقدر خودساخته تر میشه و قدرشناس بار میاد 

من خودم یه پسرعمه دارم که الان تقریبا ۳۰ سالشه از ۱۵ سالگیش تا الان خون به جیگر پدر و مادرش کرده . عمم اینا خونه داشتن ، ماشین داشتن . به زور کتک و فحش و فش کشی این آقا چن سال پیش مجبور شدن  خونه و ماشینو بفروشن و تو این وضع بد اقتصادی اجاره نشین بشن علتشم فقط لوس بار اومدن این آقاپسره

ما هم دوتا دختریم و ی داداشدقیقاااا بابامم همینو میگههمین الانم گفت

هییی

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

قابل توجه مادرهائی که بچه شون پسره ؛ 👇👇👇لطفا تحت هیچ شرایطی برای پسر بچه ها دلسوزی بی مورد نکنین ...

چقدر موافقم باهات

یکی از پسری اطرافم ک کنکوریه و  همسن و سال داداشمه پول تو جیبیش ماهی ۵۰۰ تومن هست !! اینقدر کمه طفلی

خودش میگفت با دوستام میرم بیرون پول ندارم چیزی بخورم میگم رژیمم

پیاده میره جایی

بعد با اینکه خانوادش بهش ارزش نمیدن ولی مثل پروانه دورشون میگرده و محبت میکنه

چقدر موافقم باهاتیکی از پسری اطرافم ک کنکوریه و همسن و سال داداشمه پول تو جیبیش ماهی ۵۰۰ تومن هست ! ...

بخدا این پسری که میگی ، هم آینده خودش تضمینه و هم تا آخر عمر نوکری پدر و مادرشو میکنه

بخدا این پسری که میگی ، هم آینده خودش تضمینه و هم تا آخر عمر نوکری پدر و مادرشو میکنه

دقیقا🥲خیلی پسر ماهیه  همیشه از خدا بهترینها رو واسش میخوام

همینکار کرده تقریبا🥲

برادر من ۱۲سالشه همیشه نگرانم نکنه بزرگ شه عصبی اینا باشه الانم گه گاه پرخاش میکنه همش میگم خدایا مامان بابام اندازه کافی سختی کشیدن این دیکه اذیتشون نکنه