2777
2789

از اینکه اون روز دعوا راه انداختم و عشقم رفت 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اینکه هر کی بهم بدی کرد وتیکه انداخت جوابشو ندادم ودر جواب بدیشون سکوت کردم تا عمر دارم حسرت اینک ...

شما ادم خوبی بودین و هیتین

متاسفانه اطرافیانتون انسان های درستی نبودن

از این به بعد به هیچکی اجازه برخورد نادرست نده

من 16 سالمه و کلللییی اشتباه داشتم و اعتماد خانوادمو نسبت به خودم از دست دادم

با یه پسر بودم 3 سال و وقتی با اون بودم چون سرباز بود و زیاد باهام نمیتونست حرف بزنه منه خاک بر سر چند بار خیانت کردم فهمبد و هیچی نگفت

تابستون دیگه با هم دعوا کردیم و جدا شدیم منم با یه پسر فرار کردم ولی بابام نداد به اون برگشتم پیش خونوادم و اون پسره که سه سال باهاش بودم بازم بهم نزدیک شد و ازم خواست رابطه داشته باشیم منم گفتم دیگه با اینم و خیانت نمیکنم حرفشو قبول کردم بعد از چند هفته گفت دیگه ما مثل دوستیم و فلان.... 

شرمندم خیلی زیاد شد ولی واقعا دلم گرفته

من 16 سالمه و کلللییی اشتباه داشتم و اعتماد خانوادمو نسبت به خودم از دست دادمبا یه پسر بودم 3 سال و ...

۱۶ سالگی سن زیادی نیست

میتونید از نو شروع کنید

درس بخونید

دانشگاه برید

ورزش کنید

حتی کلاس های خوب برید

شما ادم خوبی بودین و هیتینمتاسفانه اطرافیانتون انسان های درستی نبودناز این به بعد به هیچکی اجازه برخ ...

به هر کی خوبی کردم جوابمو با بدی دادن با رفتارای زشتشون اونم جلوی خودم آزارم دادن بدون اینکه حتی دلیل رفتار بدشون رو بدونم

الانم تبدیل شدم به یه آدمی که روح و روانش داغونه

کاش اون آدمایی که با رفتارشون یه آدمو مریض میکنن یه روز جواب بدیاشونو بدن

چطو دلت میاد😂

چون زندگی خیلی آروم و بی دغدغه ای داشتم 

فارغ از جهان 

یه زندگی آروم و خیلی خوب در کنار شوهرم 

دور فضای مجازی 

خدا زد تو سرم اومدم نی نی سایت 😑

اخلاقم عوض شده حرفای کاربرا روم تاثیر منفی گذاشته 

کلا فضای سمی داره 

خیلی خاله زنکی 

می‌دونم الان میگید خب برید 

من موندم تاپیک هامو حذف کنم یعنی روزای زوج می‌فرستم برای نی نی یار که پاکشون کنه بعد برم 

کلا ذهنیتم رو عوض کرد 

ذهنم سمی شده 🥲😂😂خیلیی بد 

می‌خوام برگردم به همون زندگی آروم خودم بی دغدغه و فارغ از جهان 

اول اینکه بهم گفتن تو کودک همسری 

تو هیچی نیستی

دوم اینکه من که عاشق خونه ام و خانه داریم هستن بهم برچسب بی عرضگی زدن که شاغل نیستم 

خیلی خیلیییی یه مدت حالم بد بود 

البته میرم 🥲😂 برای آرامش خودم و زندگی خوبی که دارم 

۱۶ سالگی سن زیادی نیستمیتونید از نو شروع کنیددرس بخونیددانشگاه بریدورزش کنیدحتی کلاس های خوب برید

بنظرتون واقعا میشه اینا رو فراموش کرد و از نو ساخت؟ 

خودمم میدونم میتونم شروع کنم ولی میگم اگه توی آیندم این استباهام تاثیر داشته باشه چی

بقول مامانم اگه کسی بفهمه گذشتم همچین چیزی بوده قطعا نمیخاد باهام باشه

البته من تصمیم گرفتم با کسی نباشم تا وقتی مستقل نشدم

من 16 سالمه و کلللییی اشتباه داشتم و اعتماد خانوادمو نسبت به خودم از دست دادمبا یه پسر بودم 3 سال و ...

الهی

از من بتو نصیحت تا وقتی که ۱۹سالت بشه دیگه با هیچ پسری صحبت نکن بچسب به زندگیت

میدونم نیاز داری که صحبت کنی که حتی آروم بشی ولی صحبت نکن خواهش میکنم این اشتباهی بوده که خودم تجربه کردم خواهش کردم ازت 

فقط یه حرف ندون اینو ،اگه به حرفم گوش کنی وقتی که ۱۹سالت شد دعام میکنی