2777
2789

بی پولی چرا میخوای بچه دار شی؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

گلم منم دوبار منفی شدم بعد آماده شدم واسه آی وی اف 

سه ماه به خودم استراحت دادم تو همون سه ماه بار دهر شدم 

غصه نخور خدا خیلی بزرگه اگه قسمتت باشه  که انساالله هست حتما میده  تلاشت رو بکن و نا امید نشو 

اسمم نظر همسرمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دار میشی ان شاءالله بزودی...و از صدای مامان گفتنش سرسام میگیری ...ماماااان گشنمه ...مااامااان نهار چی داریم ماااامااان لباسای من کووو...ماااامااان مااامااان......

خب تمامش سر خرج دارو رفت..

ای بابا

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

گرونه ای وی اف 🥲

اتفاقا رایگانه گلم مگرتومراکزخصوصی ،فقط باید داروهاشو بگیری من توی بیمارستان بهشتی اصفهان انجام دادم ازما۴تومن گرفتن بعدیه دوماه حتی۵میلیون برگردوندن ولی شنیدم تازگیا از اول هزینه نمیگیرن

الان چک کردم فک کنم ۲۲ سالته درسته؟؟؟ینی با این سن کم درگیر بچه دار شدنی ...دخترم ۲۱ سالشه عکس بدم ب ...

منم هنوز کارتون میبینم خب وقتی میبینم همه چی سرجاشه ولی ی چیزی کمه اونم بچس، خب دلم میگیره

خوشبحال اونایی ک ناخواسته باردار میشن...

اتفاقا رایگانه گلم مگرتومراکزخصوصی ،فقط باید داروهاشو بگیری من توی بیمارستان بهشتی اصفهان انجام دادم ...

واقعا؟ ادرسش کجاست شماره تلفن داری

خوشبحال اونایی ک ناخواسته باردار میشن...