2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشی ماشی پراید خراب وابیههه و ارسلان بگو بگو بی سایپا بیا بیا بیا😂😂🤣پیرمرد :چه ک چن چنه من کمته ...

😂😂البردع اخرش گوشیه ندا و ارسلان  ، یکی دیگ هم امرپز ت پیج کافه لری دیدم باحال بود 

قلب منی میشه ایم سیرتی իմ սիրտըدوستت دارم میشه یس سیروم یم کز ես սիրում եմ քեզمحبوب منی میشه ایم سیر ...

بیشعور  احمق خنگ خدا شفات بده خاک تو سرت یادم بده شاید آینده بدرد خانواده شوهر خورد 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چه جالب امضاتونمنظورتون از پدر اسمانی خداست؟؟چرا بهش میگین پدر اسمانی و چه اسم قشنگی پدر اسمانی😍🥹

چون پدر ماست که در آسمان ها خونه داره  

کشیش کلیسا هم پدر خطاب میشه ، برای اینکه اشتباه نشه خداوند رو پدر آسمانی میگیم تا حایگاهش حفظ بشه❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بیشعور احمق خنگ خدا شفات بده خاک تو سرت یادم بده شاید آینده بدرد خانواده شوهر خورد

چرا باید به خانواده شوهرت به ارمنی فوش بدی زیبا😂🤭

فارسی بده متوجه شن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

اگه شاد میخای نرمه نرمه و فرمانده فرهاد فرهادی هم دان کنید

خب من فقط شاد گوش میدم ، یه خواننده معروف کردی هست اسمش یادم رفت اهنگاش برا سیستم خوبن بوکانی بود فک کنم