جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این همه دلیل منطقی هست میگن ن ما چی بگیم ک بگن اره؟
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
مگه همون روز اول نمی دیدیش ؟؟بشین زندگیتو کن ..زندگی بالا پایین زیاد داره
اول زندگی با حتی یک ماه بعدش یکی نیست
یکی اولش پولداره بی پول میشه
یکی اولش سالمه بعدش،معتاد میشه
یکی اولش خوبه بعد دست بزن پیدا میکنه.
یکی وفاداره خیانت میکنه.
ممکنه تو ی روز ی ادم عوض شه
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
درسته عزیزم حرفاتون رو قبول دارم ♥️ولی خب ی سری مشکلات رو میشه با صبر و همراهی همدیگه حل کرد
باید عشق باشه وگرنه نمیشه❤️❤️❤️❤️