2777
2789
عنوان

یکی رفته زن دوم شده

250 بازدید | 19 پست

بچه ها یکی از فامیلامون رفته زن دوم یه مرد خیلییی پولدار شده خودش قبلا دوتا ازدواج ناموفق داشته 

الان یه سره با این شوهر جدیدش مراسم و ...میگیره 

بعد من خیلی ازش لج دارم خیلیی که رفته سر زندگی یه زن دیگه به خاطر پول !بعد مامانم میگه قضاوت نکن!واقعا نباید قضاوت کرد؟

باید قضاوت کرد من از آدمای مزخرف که هر غلطی میکنن بدم میاد دلم میخواد نابود بشن بعد بقیه میگن قضاوت نکن چی چی رو قضاوت نکن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قضاوت فقط کار خداست ما فقط غیبت میکنیم😔

ولا خود خدا هم همچین آدمی رو قبول نداره چرا ما باید قبولش داشته باشیم اخه حقشه غیبت کنی و فوش بدیم 🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

باید قضاوت کرد من از آدمای مزخرف که هر غلطی میکنن بدم میاد دلم میخواد نابود بشن بعد بقیه میگن قضاوت ...

دقیقا !منم همینو میگم من کلا اهل قضاوت و غیبت نیستم این یکی دیگه ....

دخترش از شوهر قبلیشه بزرگه بعد مامانم که زنگ زده بود بهش دخترش داد میزد بگو شوهرت تیلیارده بگو تیلیارده خونه داده و ...پرات میریخت

هیچ چیز خیانتو توجیح نمیکنه چرا ما قضاوت میکنیم چون الان این ادن ذاتشو رو کرده

افرین به نظرم این قضاوت نیست !طرف رسما گفته برای پولش زنش شدم از کارای دیگش نگم ..

دقیقا !منم همینو میگم من کلا اهل قضاوت و غیبت نیستم این یکی دیگه ....دخترش از شوهر قبلیشه بزرگه بعد ...

خاک تو سرشون حالا انگار به شما نگه شوهرش تیلیارده شما از آب و نون میوفتید

بدبخت زن اول

خاک تو سرشون حالا انگار به شما نگه شوهرش تیلیارده شما از آب و نون میوفتیدبدبخت زن اول

افرین 

عقده ای های بدبخت من صدسال سیاه زن اون مرتیکه بی شرف نمیشم تازه میگن یه زن دیگم داشته طلاق داده