2777
2789

هجده سالمه بخاطر کنکور ریزش زیاد داشتم پارسال یه مدل پسرونه  زدم الان اومده تا روی شانه هام بهتر شده بعضی موهام برگشت با رزماری ولی میخوام به پرپشتی سابق برسه  چون وقتی بچه بودم همش کچل میکردن منو خیلی پرپشت شده بود اما این سه سال نصفش ریخت 

بنظرتون با ماشین کچل کنم ؟

جرعتشو دارم چون میخوام بشینم خونه برای کنکور میخونم نمی‌رم بیرون تا تابستون موهای زیاد دربیاد بعد برم دانشگاه😁

ولی جنس موهام خیلی خوبه یه موخوره هم نداره

وای من اول تابستون امسال کچل کردم با ماشین

بابام از ته زد همشو 😁 خیلی راحته فقط شبیه کلم شده بودم

ولی نمیریم بیرون که

بزن راحت

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از تو پرپشت شد؟

آره خیلی!اگه قرار نبود برم خوابگاه بازم میزدم خیلی فرق کرد

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

اسی روزی چقد میخونی؟من تنبل شدم دیروز و امروز اصلا یه وضعی

ریاضیم من البته

آره خیلی!اگه قرار نبود برم خوابگاه بازم میزدم خیلی فرق کرد

مامانم داره دعوام می‌کنه این چه تاپیک یه اجازه نمیدم😂😭

تو چجوری مامانتو راضی کردی 

اسی واقعا راس میگی پرپشت شد چون واقعا من چند ساله موی بلند به خودم ندیدم دوست دارم رفتم دانشگاه پرپشت پرپشت باشه

مامانم داره دعوام می‌کنه این چه تاپیک یه اجازه نمیدم😂😭تو چجوری مامانتو راضی کردی اسی واقعا راس میگ ...

وای مامانم گریه کرد اونروز😂😂😂

رفته بود بیرون 

من برداشتم با قیچی زدم نامرتب

اومد تو دید زد زیر گریه گفت چرا اینجوری کردی چقد زشت شدی😂😂😂بعد که بابام با ماشین زد قابل تحمل شد یروز بعدشم گفت نه بهت میاد بانمک شدی

بهش بگو وقتی در اومد خیلی تغییر میکنه

موهام بینشون خالی شده بود الان پره

امروز۹ساعتمنم هفته پیش خیلی ناامید شده بودم ولی الان میخونم

افرین❤️منم دیگه الان میخونم بسه تنبلی