2777
2789
عنوان

بدون بچه هام اومدم قهر خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 80 پست
بچه هاتو گذاشتی پیش پدر معتاد؟ کاش نمیذاشتیواقعاً نمیدونم چی بگمشرایطت سخته♥💙خدا خوبش کنه

مرسی ازت

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

زاهدان یه کلینیک هس که تو ۳ روز بدون درد و خماری ترک نیده خیلی راحت یه ماه بعد هم یه آمپول میزنن که ...

این قبول نمیکنه که معتاده

میگه هر وقت بخوام میزارمش کنار

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کمپ اصلا فایده نداره علاوه بر این که دوباره برمیگردن اعصابشون هم خیلی ضعیف میشه

اصلا حاضر نیست بره

به هیچ عنوان

تریاک رو جزو مواد مخدر حساب نمیکنه

مثل داداش منهمه معتادا قبول ندارن .آخرین نفری که میفهمه معتاد شده خودشونن

خیلی خسته ام چیکار کنم

البته قبل اعتیادشم مشکلات خیلی زیادی داشتیم چند بار تا پای طلاق رفتم ولی دست آخر اعتیادم به وجناتش اضافه شد

تریاک برای همه میسازه اینو بدون ولی یه ادم مصرف کننده پیدانکنه پرخاشگری میکنه یعنی زن بچه پدر مادر ه ...

نه بخدا ببین خوبه شاد و شنگول میره بیرون 

میره خونه دوستش بکشه 

وقتی میاد خونه مثل برج زهرماره

بعدشم وضعش خوبه تازه برا بقیه هم میکشه

نه بخدا ببین خوبه شاد و شنگول میره بیرون میره خونه دوستش بکشه وقتی میاد خونه مثل برج زهرمارهبعدشم وض ...

میخره

عزیزم این عکس رو ذخیره کن شاید یه روزی بدردت خورد

عزیزم خیلی راهمون دوره😌

تریاک برای همه میسازه اینو بدون ولی یه ادم مصرف کننده پیدانکنه پرخاشگری میکنه یعنی زن بچه پدر مادر ه ...

دادامه من یه آدمی بود بدون مادرم یه روز هم نمیتونس تو خونه بمونه

ولی وقتی معتاد شده بود همش با مامانم درگیر

ولی الان که یکسال هس ترک کرده مثل روزای قبل اعتیادش شده