2777
2789
عنوان

خیلی از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 99 پست
ببخشیدا ولی چقدر بی غیرته که پای ناموسش رو به دادگاه باز میکنهنمیگم دادگاه خوبه یا بدا منظورم اون شر ...

هنوز نرفتیم دادگاه که فقط تو دفتر قضایی شکایت کرد ولی اگر پام به اونجاها بکشه وکیل میگیرم خودم نمیرم دیگه زندگی هم باهاش نمیکنم منم بلدم برم شکایت بکنم بگم روانیه قرص میخوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با تجربه ای که دارم بهت میگم وقتی یه مرد تا یه چیزی بهش میگی میزنه به کلی بازی

مطمئن باش زیره سرش بلند شده چون از یه جا دیگه ساپورت میشن به زنه خودشون که میرسه بلبل زبونی میکنن

ببین عزیزم بزار کسی که می خواد زندگی خراب بشه تو باشی نه اون فقط یه کاری کن شوهرت اینجوری فک کنه تا ...

اهان ولی چجوری آخه اون هیچ غیرتی به بچش حتی نداره ولی من یه مادرم بفکر زندگی و آینده بچمم

می دونم شوهره منم بعضی دادها رو می‌ره انجام می ده بعضی ها رو هم قهر می کنه بعضیاش هم تبدیل به جنگ بز ...

من حرفم اینکه باید تو زندگی مشترک چه زن چه مرد باهم دوست باشن باجنگ داد بی داد بخداالکی عمرادم حرام میشه ان شاالله مشکل این خواهرمون هم حل بشه 

باید میذاشتی بره وقتی کسیو زوری نگهش میداری تهش میشه این خواهر من چرا اینقدر ضعیفید

نه زوری نموند فقط بهش کفتم به بجه هم فکر بکن اکر راه دادکاه بری دیکه باهات زندکی نمیکنم اینبار جیکار کنم

فهمیده که تو از جنگ اعصاب می ترسی

اره حرومی، ازش بدم اومده چیزایی که واسه من ارزش داره و مهمه واسه اون بی ارزشه من دخترم واسم مهمه اون سیگار کشیذن و نیکاه کردن زنای نامحرم واسش مهمتر