2777
2789
عنوان

جای من باشید چیکار میکنید دوستان

66 بازدید | 13 پست

نامزدم میگه بعد ازدواج تو‌ساختمون خودشون یه واحد یه خوابه هست که ورودیش جداست ، ورودی مادر شوهرم و برادر شوهرم یکی نیست با ما میگه بریم اونجا بشینیم اینجوری با پول پیش میتونیم وسایل خونه یا طلای عروسیمو بگیریم 

یا اینکه کمتر طلا بخرم موقع عروسی و یه خونه دیگه اجاره کنیم 

کدوم بهتره ؟؟؟؟

تمام غصه‌های دنیارو میشه با یک جمله تحمل کرد:”خدایا میدانم که میبینی”🤍

از رو تجربه میگم. به نظرم قبول کن اما براش شرط بزار که پولاتونو تبدیل به طلا کنین و پس انداز کنین تا وقتی پولتون برسه خونه بخرین و برید. موقعیت خیلی خوبیه. میدونی الان اجاره ها کمرشکنه. همونو برا خودتون جمع کنین بردین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم قبول کن اما براش شرط بزار که پولاتونو تبدیل به طلا کنین و پس انداز کنین تا وقتی پولتون برسه ...

معمولا بعد رفتن تو یه ساختمون دیگه از اونجا بیرون اومدن با خداس 😶

دقیقا 

راست میگه بعدا اسیر میشه بخواد جدا شه من تو همین وضعم

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

ورودیشون جداست. من باشم حتما قبول میکنم. الان اجاره خونه ها خیلی زیاده و گرون. جای پیشرفت براشون خیلی کمه اگه برن اجاره. اما اگه اونجا بمونن خیلی میتونن پیشرفت کنن. چند سال سختی بکشن بهتره اما بعدها میتونن خونه بخرن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقا راست میگه بعدا اسیر میشه بخواد جدا شه من تو همین وضعم

من خودمم تو این وضعیت بودم. اما ترجیحم اینه آیندمو بسازم تا حالمو. و خدا رو شکر تا اینجا برامون خوب بوده هرچند سختیایی هم داشته

ورودیشون جداست. من باشم حتما قبول میکنم. الان اجاره خونه ها خیلی زیاده و گرون. جای پیشرفت براشون خیل ...

به ورودی جدا ربط نداره عزیزم اونا کار خودشون و میکنن مگه اینکه جزو موارد نادر باشن و شخصیتشون اجازه دخالت و اذیت کردن نده.من زیادم دیدم مردا خیالشون راحته که دیگه همونجا هستن به جای پس انداز پولاشو خرج خانوادش یا ماشین و...میکنه نه پس انداز خونه خریدن.

من خودمم تو این وضعیت بودم. اما ترجیحم اینه آیندمو بسازم تا حالمو. و خدا رو شکر تا اینجا برامون خوب ...

اتفاقا من خونه مستقل و انتخاب کردم  وبعد چندوقت خونه هم خریدیم و اصلا پشیمون نیستم.

به ورودی جدا ربط نداره عزیزم اونا کار خودشون و میکنن مگه اینکه جزو موارد نادر باشن و شخصیتشون اجازه ...

کسی که اهل دخالت باشه خارج هم باشی دخالتو میکنه. ربطی نداره. 

اتفاقا من خونه مستقل و انتخاب کردم وبعد چندوقت خونه هم خریدیم و اصلا پشیمون نیستم.

هر کسی تجربه ای داره خوب

به ورودی جدا ربط نداره عزیزم اونا کار خودشون و میکنن مگه اینکه جزو موارد نادر باشن و شخصیتشون اجازه ...

گفتم با شوهرش شرط بزاره که پولارو بده به ایشون و به صورت طلا پس انداز کنن. اگه قبول نکنه که خوب اون فرق داره. البته حرفشو هم باید تضمین کنه. خیلیاشون قول میدن بعد فراموش میکنن