2777
2789
عنوان

تاپیک گزارشکار ✨️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 141 پست
😂😂دیوونههه، اها خوبه پسسسس نگران نباش

🤣🤦‍♀️ نوچ اصلا نگران نیستم 😂 الانم با آرامش دارم میرم یه دوش بگیرم مهمان داریم اونم چه مهمااااانیییی😂😂😂 تو پی وی میگم کیه 😂😂

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

📌ریاضی فصل ۱ شمارش +۴۰تست۵غ۳ن

۸:۰۰_۱۰:۱۵

📌درس۲ فنون۳+۱۵سوال تشریحی

۱۰:۳۰_۱۱:۳۰

۴۰تست۱۱غ

۱۱:۳۰_۱۳:۳۰

📌تاریخ۳ درس۱ خواندن+۱۵سوال تشریحی 

۱۴:۰۰_۱۶:۰۰

۴۰تست ۳غ

۱۶:۰۰_۱۷:۳۰

📌جامعه۳درس۱ خواندن +۳۰سوال تشریحی 

۱۸:۰۰_۲۰:۰۰

۴۰تست ۵غ

۲۰:۰۰_۲۲:۰۰

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

📌ریاضی فصل ۱ شمارش +۴۰تست۵غ۳ن۸:۰۰_۱۰:۱۵📌درس۲ فنون۳+۱۵سوال تشریحی۱۰:۳۰_۱۱:۳۰۴۰تست۱۱غ۱۱:۳۰_۱۳:۳۰📌تا ...

@خانوم_معلم_آینده_هسد    

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ایـ🖤ــرانم....                                                                         " از‌چشم‌میفتی‌اگِ‌،در‌،دسترسی"

📌ریاضی فصل ۱ شمارش +۴۰تست۵غ۳ن۸:۰۰_۱۰:۱۵📌درس۲ فنون۳+۱۵سوال تشریحی۱۰:۳۰_۱۱:۳۰۴۰تست۱۱غ۱۱:۳۰_۱۳:۳۰📌تا ...

آفرییییین خانوم معلم 😍❤😊 

منم از امشب انشاءالله گزارش میدم چون ساعت مطالعمو گفته باید ۵ ساعت باشه 😁

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
آفرییییین خانوم معلم 😍❤😊 منم از امشب انشاءالله گزارش میدم چون ساعت مطالعمو گفته باید ۵ ساعت باشه � ...

بووص

حله جان>>

من کنکوری نیستم منم میتونم گزارش کار بدم؟

اره‌حتما"