2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش مثل من باشه

182 بازدید | 24 پست

شوهرم اخلاقش در حالته عادی خیلی خوبه و در حد توانش هرکار بتونه میکنه 

ولی مثلا دو ماهی یبار یا حالا چندوقت یبار یهو میزنه فرداشم خیلی پشیمون میشه و میگه دست خودم نیس 

ولی من واقعا خسته شدم ب هیچکسم نگفتم یه دوبار ب مامانم گفتم ولی گفت اخه من چکار میتونم بکنم 

بنظرتون خیلی شرایط سگی ای دارم ؟ 

خیلی خستم از رفتارش چکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرت مشکل کنترل خشم داره احتمالا تو بچگی همون‌طور باهاش رفتار شده یا پدر مادرش همین مدلی بودن اگه واقعا آدم همراهی هست و فقط تنها مشکلش همینه راضیش کن بره روانشناس و اگه همراهی نمیکنه خودت سعی کن عصبیش نکنی

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
همسرت مشکل کنترل خشم داره احتمالا تو بچگی همون‌طور باهاش رفتار شده یا پدر مادرش همین مدلی بودن اگه و ...

بهش کفتم سری قبل که باید بری دکتر خودشم قبول داره ولی نمیاد و مطمینم قرصم نمیخوره .چون هر دفعه من ب سادگی گذشت کردم 

بهش کفتم سری قبل که باید بری دکتر خودشم قبول داره ولی نمیاد و مطمینم قرصم نمیخوره .چون هر دفعه من ب ...

حداقل راضیش کن بره طب سنتی دمنوش های آرامبخش بگیره 

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰