😂عزیزم مواد و سقط کجا بود؟! اینا ی سری شایعه خیلی رایج مدارس دخترونه است مگه سقط کردن الکیه مگر ای ...
من پایه شیشمی رو میشناسم که تریاک مصرف میکنه و مدیر و معاون ها هم در جریان هستن و یه مدرسه که واقعا هم خیلی بی در و پیکره در حدی که پسرا از دیوارش میکشن میرن بالا و.. و خبر سقط جنین هم واقعی بوده و دختره انقدر حالش بد بوده بردن بیمارستان و قضیه رو مدیر فهمیده.
دوست پسر داشتن ته خلاف برای بعضی از بچه های مدرسه ماست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دمت گرم😅وقتی وارد مدرسه تیزهوشان شدی به مشکل برنخوردی؟
وتی روز اول که رفتم گریه گریه که من اینجا نمیرم چون معلممون از بدی های خودش میگفت 😂😂😂بعد ۲۰تا تست داد باعد با خودم میگفتم الان چه خاکی بریزم تو سرم آخرسال ۲۰۰تا تست میداد جیک نمیزدیم
خب اینایی که میگید مال همون مدارس خیلی بی در و پیکر و به درد نخوریه که منم گفتم ... دیگه اونا خانواد ...
همون مدرسه های بی در و پیکری که میگم دولتی هستن و وقتی که ظرفیت مدارس پر بشه خانواده دیگه مجبورن بچه هاشون رو توی همین مدارس بی در و پیکر بنویسن متاسفانه
این کتابها را ازکجا بگیرم؟ماتوشهرمون کلاس نداریم،درسش خیلی خوبه فقط این کتابها را بخونه کافیه؟
بله این کتاب ها رو بخونه خوبه، میتونید از کتاب فروشی ها بگیرین یا دست دوم توی دیوار هست. می تونه کلاس بره میتونه هم نره اگه کلاس حضوری ندارین آنلاین هم میتونه ثبت نام کنه