یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بخاطر ی دعوا که به طلاق فکر نمیکنن دلایل دیگه چیه؟؟
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
الان تو زود ازدواج کردی مثلا چه گلی ب سرت زدی که خواهر شوهر ۳۵سالت نتونسته بزنه. اتفاقن اون از ۱۰۰برابر خوشبخت تر که با هرکسی ازدواج نکرده دلت برای خودت بسوزه عزیزم
درخواست طلاق نده؛ مهریه هم اجرا نذار. به جرم ضرب و شتم و ترک منزل از شوهرت شکایت کن و کوتاه نیا. جفتش زندان و جریمه داره یه بار تا تهش برو بعد به زندگی ادامه بده اگه قراره نکبت باشه چرا فقط تو اذیت بشی؟ آدمش کن.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب چیکار به خواهرش داشتی؟ این همه ادم مجرد همه باید ازدواج کنن و بچه بیارن؟ اصلا مگه موفقیته این کار ؟مگه کامیابی هست؟ حالا شما هم که موفق با ازدواج و بچه دار شدی چی شد؟😐 یکم مهربون باشیم با هم البته حتی به داداشش هم ربطی نداره.
دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.