2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب در مطب دکتر

477 بازدید | 23 پست

بچه ها من عمل کردم پیشش، ویزیت های بعدی رو دقیقا همونجوری که گفته رفتم الّا آخرین بار ک بهم گفت ۶ ماه دیگه بیا. حالا من برام ی مشکلی پیش اومده بود ۲ماه جلوتر یعنی دیروز رفتم 

وقتی وارد شدم گفتم سلام

گفت سلام 

بعد یهو بی مقدمه گفت : تو دوباره اومدی(موقع گفتن اومدی تن صداشو آورد پایین)

بعدم با حالت کلافگی پرسید اسمت چی بود؟

(قیافمو یادش بود)

بعدش سی ثانیه ای کار منو راه انداخت درحالی که بقیه چند دقیقه تو بودن

خیلیییی دلم گرفت میدونستم دوست نداشتی ام نه تا این حد!

که یه دکتر غریبه ای اونور شهرم از من خوشش نیاد و 

تحملم براش سخت باشه که بگه تو *دوباره* اومدی!

🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیشم بودی یه سیلی میزدم بهت 

اینقدر اعتماد به نفست پایین نباشه 

دکتر غلط کرد اینجوری باهات حرف زد ک این حسی بگیری

بگو‌اومدم ک‌اومدم پولتو میگیری 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
پیشم بودی یه سیلی میزدم بهت اینقدر اعتماد به نفست پایین نباشه دکتر غلط کرد اینجوری باهات حرف زد ک ای ...

بیا بزن بخدا حالم آنقدر بده و حس بدی به خودم دارم که قابل وصف نیس بار چندمی  که خورد میشم

هیچوقت رفتار دیگران را شخصی نکنید رفتار آدم ها تو 99% حالت ها مربوط به خودشان هست مثلا کمی قبلتر یک تجربه بدی داشته یا سر یک چیزی اعصابش خورد شده بوده و داشته سر شما خالی میکرده البته به اشتباه !

پس رفتار آدم ها برگرفته از درون خود انهاست و زیاد ربطی به شما نداره 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

چه رفتار مزخرفی !

لابد چیزی دیدی رفتی پیشش دیگه

پولشو میگیره رایگان که کار نمیکنه !

مهم نیست عزیزم احتمالا از یه جا دیگه عصبانی بوده 

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

شما حساس شدی عزیزم شاید چون نیاز نبوده بیاید اینجوری برخورد کرده هرچند رفتارش اشتباه بوده 

شمام اینقد به خودت گیر نده چرا دوس داشتنی نباشی عزیزم

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا
بیا بزن بخدا حالم آنقدر بده و حس بدی به خودم دارم که قابل وصف نیس بار چندمی که خورد میشم

از خودت دفاع کن 

فک کن تو‌یه شخص غریبه ای از خودت دفاع کن پرو باش 

دنیا با ادمای حساس و ضعیف خوب تا نمیکنه پرو باش و جنگی نزار کسی بهت بگه با چشت ابروهه 

زل بزن تو‌چشم طرف بگو نوبت انداختم جلو 

دفعه بعد پر قدرت برو جلوش

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
هیچوقت رفتار دیگران را شخصی نکنید رفتار آدم ها تو 99% حالت ها مربوط به خودشان هست مثلا کمی قبلتر یک ...

نه خیلی خوب رفتار می‌کرد با قبلیای من

ببین اینجوریه که تو می‌شنوی صحبتارو در بازه