2777
2789
عنوان

چجوری مخارجو مدیریت میکنین

80 بازدید | 16 پست

بیاین از نکاتی که بلدین بگین خانوما

البته من خودم یجوری کارت میکشم انگار هفت نسلم تامینه😂😩

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه داری؟من از وقتی بچه ها اومدن مخارجمون زیاد شد. ببین اول پس اندازتو جدا کن قسطا رو بده بعد خرج کن ...

اره عزیزم یه دختر سه ساله 

مخارج انقد زیادن که نمیشه دیگه پس انداز کرد

شوهرمم شغلش آزاده و ماهانه نیس درامدش سالانه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه دار شدم مخارج بیشتر شده پوشک و شیرخشک و دکتر اطفال و‌... قبل از بچه دار شدن خوب مدیریت می کردیم

منم یه بچه دارم دومیم میخوام بیارم 

با بچه انگار غیرممکنه پس انداز

اره عزیزم یه دختر سه ساله مخارج انقد زیادن که نمیشه دیگه پس انداز کردشوهرمم شغلش آزاده و ماهانه نیس ...

ماهانه چقد خرجتونه ببین به یول همکارم ماهی ۱۰۰ تومن هم بذاری برا خرج تموم می شه ده تومنم بذاری تموم می شه پس ببین توانت برا خرج چقدره که لنگ نیازای اولیه هم نباشی

اول پس انداز رو بذارید کنار

بعد قسط و قبض ها

بعد یک مبلغی رو بذارید برای خرج های هفتگی مثل میوه و سبزی (مثلا ۸ تومن در ماه که هفته ای دوتومن صرفا برای یک هفته باشه اگه زیاد اومد پس انداز کنید)

ما بقی هم واسه خرید ماهانه مثل مرغ و گوشت و شوینده و غیره و کادو و...

ی تاپیک هست مناسب همین چیزا .کلی خانم باتجربه هس بزن تاپیک مخارج و هزینه ها برا رویای زندگیه بخون ع ...

مرسی قشنگم

اول قسطها و اجاره خونهدوم خرید مایحتاج اصلی خونهسوم مخارج خودمون یه مقدار مشخص تعیین کردم چهارم هم ی ...

من که همش کم میارم نمیدونم چرا 

باید با برنامه خرج کنم

ماهانه چقد خرجتونه ببین به یول همکارم ماهی ۱۰۰ تومن هم بذاری برا خرج تموم می شه ده تومنم بذاری تموم ...

واقعا زیاده با بچه اصلا نمیشه پیش بینی کرد که چقد خرج میشه

مرسی عزیزم

اول پس انداز رو بذارید کناربعد قسط و قبض هابعد یک مبلغی رو بذارید برای خرج های هفتگی مثل میوه و سبزی ...

اخه گوشت اینارو ماهانه نمییریم هرموقع تموم شد میگیرم …

ولی راس میگی اینطوری بهتره

اخه گوشت اینارو ماهانه نمییریم هرموقع تموم شد میگیرم …ولی راس میگی اینطوری بهتره

من روش های زیادی امتحان کردم این از بقیه با برکت تره.

خب ماهانه نخر ولی از اون مبلغی که برای خرید ماهانه س بخر

اخه گوشت اینارو ماهانه نمییریم هرموقع تموم شد میگیرم …ولی راس میگی اینطوری بهتره

عزیزم به نظرم شما و همسرت یک ماه و ببینید اصلا درآمدتون چقدره تقریبی. من فکر کنم بدون حساب و کتاب خرج می کنید و هر چی درمیارید خرج می کنید.