2777
2789
عنوان

تا حالا به طلاق فکر کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله قبل ازدواج خوب فکر کردم بعدش نهاگر پدر خوبیه صبر کن بچه هات بزرگ بشنو برای زندگي مشترک تلاش کن

توی یه تاپیکی گفتن کاربرای موردعلاقتونو بگین

خواستم تگتون کنم یادم افتاد تو امضاتون گفته بودین تگتون نکنیم

الان دیدم امضاتونو عوض کردین ذوق کردم

حیف تاپیکشو گم کردم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

انقدر مشکلات جدی واسه طلاق دارم اما بازم وقتی میرم دادگاهو میام سست میشم و میترسم.

شوهر من کلکسیون بی ذاتی داره ،اما از فردای تنهایی از بی پولی،ازینکه اون زندگیمو گوه کنه وبره دوباره ازدواج کنه و خوش بگذرونه تنم میلرزه.

نه اینکع دوسش داشته باشم ،اما لجم میگیره بعد من بهش خوش بگذره

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

نه خداروشکر از زندگیم راضیم هر چند ممکنه گاهی خیلی سخت بگذره بهم اما با وجود شوهر و مادرشوهر فرشته ای که دارم می ارزه واقعا اما خب واقعا تو دوره پی ام اس یکی دیگه میشم و یه اخلاقای بدی پیدا میکنم اونموقع نه حوصله چیزی رو دارم نه اعصاب چیزی رو تازه مشکلات رو هم دوبرابر بزرگ تر از حد معمول میبینم و گاهی دعوامون میشه اما دوره پی ام اسم که تموم میشه میشم همون دختر خوبی که قبلا بودم و شوهرم هر بار میگه تو مارو کشتی دق دادی تا این دوره پی ام است تموم شد😬

اونجا شاید تو فشار روحی و اینا یکی دوبار به طلاق فکر کردم اما خودمم میدونستم فعلا خر مغزمو گاز گرفته و این من نیستم فقط تسخیر شدم افکارم دست خودم نیست😬

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
به نظر خیلیم بد نیست .میشه درستش کرد

شآید ساده له نظر بیاد ولی وقتی ببینی هیچ جایگاهی نداره 

و تمام لحظه هات رو برای کسی که براش ارزشی نداری دلت می ترکه 

مردی که جلوی بچه هات احترامت نمی گذاره 

امروز لب باز کردم و گفتم دلم می خواهد از تو جدا بشم 

فکر کرد حرف لحظه ای زدم اما جدی بودم 

از صبح باهش کلامی هم سخن نگفتم 

به مانند خودش 

تمام روز با بچه هاش تنهام و وقتی بخوام باهش حرف بزنم 

عموما وقت نداره 

توی یه تاپیکی گفتن کاربرای موردعلاقتونو بگینخواستم تگتون کنم یادم افتاد تو امضاتون گفته بودین تگتون ...

عزیزید

این تاپیک ها همیشه جنجالی میشن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بله هر روزو هر هرلحظه یه دختر چهار ساله دارم میترسم ازم بگیرتش بهم  نده بچمو شوهرم اعتیاد داره اونم ترامادول سیگارم خیلی میکشه تو خونه اصن باهام حرف نمیزنه درست حسابی سرکار نمیره وقتی ام که میره اصن پول نمیده بهم ولی تو خرج خونه خونه اوکی هست تازه فیلم مستهجن ام مییینه رابطه مونم ماهی یه باره خلاصه اینه وضع من حسم ام میگه اصلا دوستم نداره مدام ام قهره الکی بی جهت حرف حرف خودش باید باشه فقط

[QUOTE=365576356]انقدر مشکلات جدی واسه طلاق دارم اما بازم وقتی میرم دادگاهو میام سست میشم و میترسم. شوهر من کلکسیون 

بر خلاف شما اصلا برام مهم نیست بره با دیگری خوشبخت بشه 

بره ازدواج کنه 

چون اونموقع تازه می فهمه که چه چیزی رو از دیت داده

آشنا دارن میترسم میترسم با پارتی بگیرنش فقطو فقط بخاطر بچم نمیدونم‌اخرش چی بشه ولی تو این زندگی دار ...

من اگر تا امروز زندگی کردم فقط به خاطر بچه ام بوده 

اما تو با این اوصافی که همسرت داره حتی لیاقت پدری هم نداره 

من به خاطر بچه ها کمی دو دلم

ولی مردی که معنویات نداره حتی برای دخترش هم خطرناکه