2777
2789

بچه ها سه ساله ازدواج کردم تو یه حیاطم با مادرشوهرم از وقتی که ازدواج کردم خانواده شوهرم با من لج بودن از من خوششون نمیومد و دوستم نداشتن و نه بدی کردم به کسی نه چیزی سرم تو کار خودمه ولی اونا با من لج هستن تعدادشون هم زیاده دائما خونه مادرشوهرم هستن بعد از اول عروسی تو خونه خیلی دعا و اینجور چیزا پیدا میکردم چون در خونه بازه میزارم باز میرم بیرون برمی‌گردم اعتقاد نداشتم مینداختم آب می‌رفت از اول ازدواج یه روز خوش نداشتم با شوهرم همش دعوا و جنگ تو خونه تا دو سه ماهه دیدم همش مریض میشم دائما یه جام درد میکرد کسل و بی حال از شوهرم میترسیدم میومد خونه حالم بد میشد و دیدم واقعا فقط من خوابیدم تو جا فکر کنید صبح تا شب تو جا می‌خوابیدم دیگه پیگیر شد مادربزرگم دیدم طلسم گرفتن یکی از اعضای خانواده شوهرم فقط برای من که طلاق بگیرم و مریض بشم و هر کاری کردم اسم طرف رو نگفت چند جا دیگه هم سوال کردم دقیقا همین حرف رو زدن که کاری برام کردن خیلی هم سنگین دعا و اینا نبود طلسم بود خلاصه فعلا باطلش کردن ولی نمی‌دونم چیکار کنم باز میرن میگیرن آخر فکر کنم کار به طلاق بکشه از دست اینا خسته شدم بعضی وقتا میگم بزار طلاق بگیرم برم راحت بشم نمیزارن که نمیزارن زندگی کنم خستم کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اون خونه برو

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

شوهرت رو مجبور کن از اونجا برید یه جای دیگه مطمئن باش اگه برات دعا بگیرن خیر نمیبینن

نمیزارن بخدا زندگی کنم راضی نمیشه که اصلا میگه آره خانواده من بهترینن کار اونا نیست کار خانواده خودته یعنی خاله و دایی و اینا آخه مگه میان برای بچه خواهرشون از این کارا کنن