2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایوللل عاشقتمبنظزت کاربردیه بخرم؟؟!

شاید یه ماه به کار بیاد بعد که بچه شروع کنه به غلت خوردن دیگه توش نمی مونه. بخواهی کمربندش رو هم ببندی بچه کلافه می شه و گریه می کنه ! 

بیشتر به درد همون مهدکودک های خارجی می خوره که بچه ها ر از نوزادی می برند اونجا 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

شاید یه ماه به کار بیاد بعد که بچه شروع کنه به غلت خوردن دیگه توش نمی مونه. بخواهی کمربندش رو هم ببن ...

جاریم از موفع تولد پسرم اینو داده قرض بهم مال پسرش بوده

یه ثانیه توش نمی مونه 

گفتم از اینا بگیرم

تازه این بزرگه برقیه اروم تاب میخوره

پس بیخودی‌۳-۴ ت هزینه نکنم 

اه خسنه شدو بغلیه دیوونم کرده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه ای که بغلی هست با اینها آروم نمی شه 

منم بچه ام بغلی بود اصلا تو گهواره اش نمی موند همه اش باید بغلش می کردم تا مهد کودک که رفت یکم بهتر شد 

جاریم از موفع تولد پسرم اینو داده قرض بهم مال پسرش بودهیه ثانیه توش نمی مونه گفتم از اینا بگیرمتازه ...

اینها همون نی نی لای لای هست منتها پیشرفته ترش  تازه حرکت هاش نرم‌تر هست و آهنگ هم داره 

بی خوردی دورت با این وسایل شلوغ نکن  انقدر وسایلی هست که می خریم و به کار نمیاد و نو باید بندازیم بره 

بچه ای که بغلی هست با اینها آروم نمی شه منم بچه ام بغلی بود اصلا تو گهواره اش نمی موند همه اش باید ب ...

واااای یعنی تا مهدکودکش اوضاع من همینه؟

چرا اینطوری میشن؟؟؟

من بزور بغلیش نکردم از اول تو بغل آروم بود 

نمیتونستم و نمیتوتم شکنجه ش کنم که 

تو بغل نباشه جییغ میکشه

تازه باید راه برم!!!

اینها همون نی نی لای لای هست منتها پیشرفته ترش تازه حرکت هاش نرم‌تر هست و آهنگ هم داره بی خوردی دور ...

واسه همین نخریدم ده جاریم داد

پس این تازه از نی نی لای لای بهتر هم هست

ای بابا😭

یه وسیله بود ننو البته ما با ملافه درست می کردیم 

یه ملافه بزرگ چهار لا تا می کردیم بعد دو طرفش شوهرم می گرفت دو طرفش رو هم خودم می گرفتم و بچه رو می زاشتیم وسطش و تاب می دادیم بچه ام فقط تو اون آروم می گرفت و بعد ۵ دقیقه تاب دادن خوابش می برد 

واااای یعنی تا مهدکودکش اوضاع من همینه؟چرا اینطوری میشن؟؟؟من بزور بغلیش نکردم از اول تو بغل آروم بود ...

اخلاق بچه تا بچه فرق داره بچه دومم اینجوری نبود خیلی بهتر بود و یکم حالت مستقل تر داشت

ببین یه همچین چیزی تو خونه با ملافه درست کنید و دو سرش خودت و شوهرت بگیرید و تکون بدید اگه دیدی بچه ات خوشش آمد و توش راحت خوابش برد شما هم برید ننو برای بچه اتون بخرید 

بچه من که بغلی بود ننو رو خیلی دوست داشت چون انگار اطراف بدنش می گرفت و یه حالت مثل بغل کردن و تو یه محیط امن بودن (مثل محیط شکم مادر) براش داشت