یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم یه مدت همین مشکل رو داشتم رفتم کولوپوسکوپی چهارتا نمونه ازم گرفت. هیچ مشکلی نبود. وقتی گفتم احتماله سرطان هست؟ دکتر گفت نه خیلی دلایل دیگه میتونه باشه. اصلا نگران نباش. تازه من خونریزیم بعد از رابطه خیلی زیاد بود و تا چند ماه هم ادامه داشت.
و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
منم یه مدت همین مشکل رو داشتم رفتم کولوپوسکوپی چهارتا نمونه ازم گرفت. هیچ مشکلی نبود. وقتی گفتم احتم ...
سلام عزیزم نه برای من همین حین رابطه ست بعدشم تموم میشه اما دیروز ک دکترم معایته کرد خون بود 🥹نمیدونم این ب من گفت آزمایش کاش زودتر جواب آزمایشا بیاد از این حالم بیام بیرون
سلام عزیزم نه برای من همین حین رابطه ست بعدشم تموم میشه اما دیروز ک دکترم معایته کرد خون بود 🥹نمید ...
منظورم از اینکه چند ماه ادامه داشت این بود که تا چند ماه حین رابطه خونریزی داشتم هرچی هم دارو مصرف میکردم خوب نمیشد. اصلا هرچیزی وارد واژنم میشد سریع میفتادم به لکه بینی
و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.