2777
2789

به نظرتون چیکار باید بکنیم، چه فعالیت‌هایی باید داشته باشیم؟

واقع نگر نظر بدید... بهش فکر نکن و این حرف‌ها، حرف‌های پوچ و بی‌معنی و ناممکنی هستن...

بشدت به تاپیکت نیاز داشتم ...

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تجربه خودم توسل به اهل بیت بسیاز زیاد کمکم کرد واقعا مرده رو زنده میکنند مثل اون شده بودم خداروشکر گذشت

مخصوصا توسل به امام زمان 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اسی تگم کن ❤️‍🩹

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

تجربه خودم توسل به اهل بیت بسیاز زیاد کمکم کرد واقعا مرده رو زنده میکنند مثل اون شده بودم خداروشکر گ ...

من  به امام زمان گفتم اکه به نفعم نیست کمکم کن از سرم بیوفته 🥲

همه هدیه هاش رو بریز دور. 

اینستاتو پاک کن تا چکش نکنی. 

همه عکساش پاک بشن. 

خودتو به کارای دیگه تفریحات جدید و دوستا و ادمای جدید مشغول کن. 

صبح تا شب از خودت کار بکش تا وقت فکر کردن به هیچکس و هیچ چیزو نداشته باشی و اونقدر خسته به رخت خواب برو که به کسی فکر نکنی. 

با این کارا ذره ذره به مرور زمان بعد از گذشت یکی دو سال فراموش میشه. 

وگرنه اگه سریع بخوای فراموش کنی با همه ی این کارا یه ماهه هم نمیتونی تموم کنی 

توسل به امام زمان،خیلی کمک کننده هس،قران خوندن،نمازخوندن،بدی های اون طرف مقابلت رو به خودت یاداوری کن.باشگاه رفتن.پیاده روی،برو یه هنررو دنبال کن،.وبعدیه مدت سعی کن یه ادم درست وارد زندگیت کنی