2777
2789

عشق اول یکی از پسرای فامیلمون من بودم، یه پسر مغرور که اعترافش شوکم کرد! دو سال خودش خانوادش خانوادم تلاش کردن منو راضی کنند و نشد! از ایران رفت، ۱۲ سال بعدش به یه مناسبت ناراحت کننده ای برگشت ایران که من نامزد کرده بودم حتی تبریک هم نگفت! الانم ۴۰ سالشه و هنوز مجرده نمیدونم ولی حتما دیگه فراموش کرده! ۲۰ سال از اون‌روزا گذشته

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فامیلشونه دیگه ، چی بگم خودش که میگه تموم شده

خب تموم شده 

ولی ببین اینا هر روز هر روز رفت و‌امد فامیلی دارن و دور همن یا ازینان ک دیر ب دیر همو میبینن 

چون واقعا واسه خودتم ممکنه سخت بشه 

خدا نکنه گل مهربونم آره اون تیکه میندازه با اینکه همه جوره از من بهتره ولی پر دلش عقده ست

حقشه حسودی میکنه به تو ،حتما تو خیلی خانوم تری ،مطمئنم،  پس بنظرت با این یارو اوکی شم نه؟آدم بدی نیست ، وضشم خوبه فقط یبار گفت اون ادم بدی نبوده اما خانوادش بد بودن

خب تموم شده ولی ببین اینا هر روز هر روز رفت و‌امد فامیلی دارن و دور همن یا ازینان ک دیر ب دیر همو می ...

ما که دوستیم هنوز،اما پسره آدم خوبیه بنظرم هنوز من باهاش اوکی نشدم کامل 

عشق اول یکی از پسرای فامیلمون من بودم، یه پسر مغرور که اعترافش شوکم کرد! دو سال خودش خانوادش خانوادم ...

خوش بحالت والا ما که عشق اول و آخر هیچکی نبودیم😂😂😂اما دیگه اینسری کمر همتو بستم که عشق آخر این یارو بشم😂😂😂😂

خوش بحالت والا ما که عشق اول و آخر هیچکی نبودیم😂😂😂اما دیگه اینسری کمر همتو بستم که عشق آخر این یا ...

چه خوشبحالی؟😅  

میگذره همه چیز اونم حتما دیگه حسی به من نداره، یعنی امیدوارم

مهم عشق اخره وگرنه من از این عاشقای سینه چاک زیاد داشتم ولی مهم فقط یکیه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.