2777
2789
عنوان

عملایی که یه زشت خوشگل میکنه نام ببرید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 21 پست
تهران برا زاویه و اینا من دکتر نریمان فاضلی رو دوس دارم کاراش طبیعی ان

مرسی عزیزم 

تو اینستا بزنم؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام . یه سوال ازتون داشتم میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید ؟ ممنونم

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

ببخشید لطفا میشه پیامی که توی خصوصی براتون فرستادم رو جواب بدید واقعا نگران شدم شما توی تاپیک من که با موضوع دیگه ای هم بود همچمین صحبتی کردید شهریور ماه بود اگه جواب نمیدید از طریق پلیس فتا اقدام کنم  

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

لطفا جواب پیامم که توی خصوصی بهتون گفتم رو بدید  اگر دروغ گفتید یا جهت فان بوده بگید اگر هم کلید نگرفتید بگید اگر هم هنوز میگیرید بگید . در غیر این صورت من مجبورم به پلیس فتا تاپیکم و پست شما رو که گفته بودید نشون بدم پیگیری کنن لطفا اطلاع بدید اگر دروغ هم گفتید من به کسی چیزی نمیگم لطفا بگو چی شد چیکار کردی از شهریور تا الان ؟