2777
2789

سلام دوستان 

من چند ماهه موهام شروع کرده ب ریزش که حتی کف سرم شقیه هام سفیده و یک ماه پیش رفتم دکتر معروف که جز بهتریناس بهم گفت ریزشت ژنتیکیه و باید مصرف چربی و قندو خیلی کم کنی هرماه یه بار پی ار پی یا مزو کنی تا هشت ماه حدقل بعد کلی دارو که شدن دو ملیون مث ماینوکسیدیل فیناستراید و پروژسترون وشامپو کتانازول

ولی من یک ماهه که گذشته هیچ کدومشونو مصرف نکردم چون میترسم ریزشم بدتر شه و اون داروهای هورمونی عوارض بدی داشته باشن الانم بعد یه ماه باید میرفتم پیش دکتر تا تاثیراشونو ببینه ولی من هیچکدومواستفاده نکردم

خواهشن اگه کسی تجربه استفاده از اینارو داشته بیاد منو راهنمایی کنه  یه دنیا ممنون میشم

عزیزم من مثل شما بودم 

موهای بلند تا زیر باسنم رو تا بازوم کوتاه کردم درست شد‌...

نمیدونم حکمتش چی بود ولی درست شدم 

قرص آهن هم دارم میخورم چون اگر اهن بدنتون کم باشه ریزش نو میگیرید 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من مثل شما بودم موهای بلند تا زیر باسنم رو تا بازوم کوتاه کردم درست شد‌...نمیدونم حکمتش چی بود ...

همه کار کردم نشد کوتاه کوتاهم کردم بخدا دارم کچل میشم کم کم

اول برو چکاپ کامل بده تیروئیدم اگع ندادی بده و آزمایش هورمونی و سونو.ولی وقتی دکتری ک میگی معروفم هست دارومیده باید استفاده کنی تانتیجه ببینی.اون ماینوکسیدیل رو موافق نیستم ولی

اول برو چکاپ کامل بده تیروئیدم اگع ندادی بده و آزمایش هورمونی و سونو.ولی وقتی دکتری ک میگی معروفم هس ...

منم با اونش مشکل دارم که تا اخر عمرت گفت باید استفاده کنی

داروها و بخور توکل به خدا

رزماری میخک نخود شنبلیله گیاه مورد به علاوه گیاه دم اسب همه رو بجوشون به اندازه یه آبپاش، بزار داخل یخچال یه کوچولو سرد که شد بزن به کف سرت کاملا بزن به کف سرت بعد بزار یکروز بمونه بعد برو حمام

از تمام داروهای و مخصوصا شامپو استفاده کن

قرص پریورین عالیه برای ریزش ارثی فقط اصلشو باید گیر بیاری

هفته ای یکبار حنا به علاوه یکم جوشونده رزماری بزن به موهات

هفته ای دوبار روغن تراپی با روغن نارگیل انجام بده بعدش دوساعت که گذشت برو حمام 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

هرروز باید قرص زینک یا فیتو و...بخوری.هفته ای ۱دونه ویتامین دی وخیلی کارای دیگه.اگه میخوای موهای خوبی داشته باشی ایناروهپ بایدبه جون بخری تازه اگه مشکل هورمونیم باشه اونم قرص داره

داروها و بخور توکل به خدارزماری میخک نخود شنبلیله گیاه مورد به علاوه گیاه دم اسب همه رو بجوشون به ان ...

ربع ساعت بجوشه

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
نمیدونم حس میکنم مزوتراپی و اینا شاید باعث شه بعدن که استفاده نکنم بدتر بریزن

توبرو یه دکتردیگ چکاپ بنویسع وسونو وآزمایش هورمونی اینارو بده.شایدبادوتاقرص مشکلت حل شد.بعداینکه مزو شنیدم اگه جلساتش تموم بشه و سالی۱باربری شارژ موهانمیریزه