من پسر عمم متاهله دوتا بچه داره گیر داده به من میگه هرروز باهم در ارتباط باشیم منم قبول نکردم حتی گفته عکستو از گوشی خواهرم کش رفتم من چکار کنم جواب بدم یا ندم از عواقبش میترسم
خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با ی بزرگتر راجبش صحبت کن یا حتی شده با خانومش و حتی مادرش بزار بفهمن پسرشون چه جور آدمیه اونوقت حیای تو حفظ میشه پیشه همه ، هیچ وقت کاری نکن ک حیات و حرمتت از بین بره و بی احترام بشی
بزار بشه به جهنم کسی که متاهله دنبال یکی دیگست به خاک سیاه هم بشینه برات مهم نباشه !
خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...