2777
2789

اصلا بخاری ازش بلند نمیشه من مهندسم رسمی ام لیسانسم فقط کارمند رسمی ام تو یه اداره دولتی انم میدونه تازه از لحاط قیافه خیلی ازم پایین تره و اختلاف سنی بالای ۱۵ داریم .....ولی هر کاری میکنم به چشش نمیاد تو رو خدا بگین چیکار کنم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی ارایش نمیکنم  حجاب دام دفعه قبا هم هنینطور ولی خیلی مرتب و لباس تمیز و کلا خیلی تر و تمیز رفتم و خودشم میدونه شغلمو  و کلا همه زندگیم میدونه .......روانپزشکه ...همش حسرت کسی رو میخورم که این عاشقشه 

حالا من فقط دکترا جذبم میشن ارزو ب دلم موند ی پسری که دفتر مهندسی یا شرکت و کارخونه داره بیاد سمتم و ...

الان پز دادی و خالی بستی ؟ 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
از کجا فهمیدی ؟

دکترا ۹۰ درصدشون همینن دورشون انقدر دختر برای موقعیتشون هست که حتی اگر زشت و بد تیپو بداخلاقم باشن چون جامعه بالا میرتشون فکر میکننن خاصن و محل نمیدن نکن اینده نداری باهاش

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
وای حوش به حالت دعانویست کیه خوشگلی لاب؟

بیا پیوی بهت ی راهکار بدم دعا نویس چیه این چرتو پرتارو میگی چشم یارو رو نمیگیری دیگه . خوشگلم هستم ولی دختر خوشگل تر از من دورشون پره اما ب شدت جذب من میشن و به جای اینکه من پیگیر اونا باشم اونا پیگیر منن

دکترا ۹۰ درصدشون همینن دورشون انقدر دختر برای موقعیتشون هست که حتی اگر زشت و بد تیپو بداخلاقم باشن چ ...

من میخوامش خیلی یعنی هیچ راهی نداره؟ببین احسلس میکنم اگه نباشه میمرم الان حالم بهتره فقط میرم پیشش که باهاش حرف بزنم هعیییییی