2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرم

خیلی سخته 

یه نفر از عهده اش بر نمیاد یا داغون میشی مخصوصا اگه پوشکی باشه دیگه واویلا

یکسال گذشته هم مادرم لگن و ران و دستش شکست زمین گیر شد و تا ۶ ماه بیشتر پوشکش می کردیم  هم پدرم مریض شد افتاد 

من شاغل بودم سرکار می رفتم خواهرم میومد پیششون 

به معنای واقعی کلمه نابووود شدیم پدرم تابستون فوت شد یه کم کارامون کمتر شد 

از خدا میخوام بهت توان مضاعف بده عزیزم

خیلی سخته یه نفر از عهده اش بر نمیاد یا داغون میشی مخصوصا اگه پوشکی باشه دیگه واویلایکسال گذشته هم م ...

پوشك ميكرديد عفونت نميكرد؟ چند ساعت يكبار پوشك رو عوض ميكرديد؟

پوشك ميكرديد عفونت نميكرد؟ چند ساعت يكبار پوشك رو عوض ميكرديد؟

نه عفونت نمی کرد 

هر وقت خیس می کرد عوضش می کردیم 

شما واسه بابات چون آقاست راحت تره یه پلاستیک ببندید واسه ادارارش تا نخواد واسه این مورد پوشک کنید چون هزینه پوشک در ماه خیلی زیاد میشه

ما در ماه ۴۵۰۰ پوشک و دستمال کاغذی و دستمال مربوط هزینه می کردیم آخخخ چه روزهای بدی بود 

خدا واسه هیچکس نیاره

راستی یه تجربه دیگه همیشه اون ناحیه رو با روغن مایع چربش کنید تا بدنش بر اثر پوشک نسوزه خیلی خیلی خوبه روغن