2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره حق داری همه ایناااا قبل ازدواج جذابو عاشقانست طرف تو دوستی کتک میخورده عشق نیکرده میگفته اقمون با جذبه و غرتیه و فلانه بعد ازدواج فهمیده چ غلطی کرده

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
🤣🤣🤣🤣من خودش پرسید از خواستگارممم گفتم اسمش چی بودمیگه چرا اسمشو یادتهاصلا چن جلسه اومدن خونتون🙄 ...

وای اینم این مدلیه

فهمیده مثلا شهاب حسینی بازیشو دوس دارم

موقع بحث میگه برو پیش شهاب جونت😐😐😐

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

یه تاپیک بزن خانومایی که شوهرای منطقی و با شعور دارن و خانومایی که همسرای زور گو و عصبی ،،،هر دو گروه ۵ تا۱۰ سال از ازدواج شون گذشته باشه ، بپرس کدوم احساس خوشبختی و آرامش تو زندگی دارن 

لبای گوشتی🤢🤢حالا ی بار داد بزنه سرت شلوارتو خیس میکنی میگی غلط کردم🤣🤣🤣مرد باید مرددددد باشه

هیچ وقت سرم داد نزده همیشه حرص به خودش میده خود خوری می‌کنه ولی هیچ وقت کاری نکرده ازش ناراحت باشم وقتی میگم عصبیه یعنی به جای درست و به آدم درست نه من!

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

وای اینم این مدلیهفهمیده مثلا شهاب حسینی بازیشو دوس دارمموقع بحث میگه برو پیش شهاب جونت😐😐😐

😲😲😲😲

بخدا مث همن

منم از یه بازیگر خیلی خوشم میاد 

اجازه نمیده فیلماشو ببینم

ازشم حرف میزنم، قهر میکنه 

دربارش حرف میزنم کلا عصبی میشهـ، مث دیوونه ها😑🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

😲😲😲😲بخدا مث همنمنم از یه بازیگر خیلی خوشم میاد اجازه نمیده فیلماشو ببینمازشم حرف میزنم، قهر میکن ...

بزرگتره ازت؟

ما همسنیم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..