2777
2789

اولا هزینه هاشون خییییلی بالاست ...

مثلا از اینجا تا سر خیابون دو دیقه هم طول نمیکشه ، میزنه ۴۰ تومن !!! 

بعد چند وقت پیش اسنپ گرفته بودیم ، یه مسیر کوتاهی هم بود ، خودم و خواهرم و دو تا بچش ، هممون هم صندلی عقب نشستیم !!! یکی از بچه هاش حتی مدرسه هم نمیرفت !!!

رانتده اسنپ کلی غر زد که تعرفه ی اسنپ ۳ نفره ، واسه چی ۴ نفری سوار ماشین شدین 😐

یه سری دیگه فقط ۲ نفر بودیم ولی چون از مهمونی داشتیم برمیگشتیم ۲ نفر دیگه هم اضافه شدن ، انقدر راننده اسنپ غر زد که فامیلمون شرمنده شد گفت میخواین من پیاده شم !!! 

بعد یکی دیگه از فامیلامون خونش نزدیک بود سریع پیاده شد و گفت تا خونم راهی نیست ، اینبار  راننده اسنپ غر زد که چرا اون خانم پیاده شد ؟ باید به پشتیبانی بگید من توقف کردم و هزینه توقف رو حساب کنه !!! 

آخه یکی نیست به اسنپیا بگه بی انصافا 😔 اینهنه دارین پول میگیرین ، با این قیمت های نجومی طلبکارم هستین ؟؟؟؟ 😔

نظر شما چیه ؟ برای شما هم از این موردا پیش اومده ؟ چرا انقدر اسنپی ها بی انصاف شدن ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

برا من پنجاه پنجاه پیش اومده

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سری دیگه من و دوستم امتحان داشتیم اسنپ گرفتیم ، بعد لوکیشن رو خودش داخل خونه اورد و ما هم تایید کردیم ، اسنپی به جای اینکه بیاد تو کوچمون رفت سر میدون یعنی ۲ دیقه ای خونمون وایساد ، ما هم مجبور شدیم تا میدون پیاده بریم ، بعد راننده هه تو ماشین آهنگ با صدای بلند گذاشته بود ما هم نمیتونستیم درس بخونیم ، ازش خواستیم صدای آهنگشو کم کنه ، اونم با ما لج کرد گفت شما کلی اول مسیر منو معطل کردین باید کرایه اضافه بدین ، در حالیکه خودش رفت سر میدون وایساد !!! 

واقعا چراااا ؟؟؟؟😑

بالا شهرین؟

ما پایینیا کم ازینا میبینیم ولی خب اره منم چند موردی دیدم و ازونموقع واسم درس عبرت شه

هر راننده ای ببینم اول مسیر شروع کنه عصبی بازی در اوردن خودم لغو میکنم پیاده میشم حوصله عصبیت اینارو ندارم اگه عصبین برن پیش روان پزشک نه اسنپ...

دوم هم همیشه به امتیاز دهی دقت کن به اینا حتما امتیاز کم بدین رسیدگی کنن.

خودتون باید حواستون جمع شه و احترام براتون حرف اولو بزنه تا اینا زیاد تر نشن.

هرچیزی که توی جامعه هست بر اساس نیاز ماست

ماییم که اینا کار دارن

پس تفاضا و نیاز هاتونو بز حسب احترام بیان کنید و همین توقع هم داشته باشید از دیگران.

مسئله توقف حق دارن جدیبعد ۴ نفر یکی تون میرفت جلو اوکی بود دیگ ۳ نفر نیس ۴ نفره تعرفه

دفعه اول که از ۴ نفرمون دو تا بچه بودن که یکیشون زیر سن مدرسه بود ، هر ۴ تاییمون عقب نشستیم ، دفعه دوم هم که ۴ نفر بودیم یکمون رفت جلو ۳ نفر دیگه عقب نشستن

میزدی دهنشونمن همونجا جوابشون میدمتهش پول پرت میکنم تو صورت کثیف شوندرم محکم میبندم حالش گرفته بشه

من همیشه با دعوا مخالفم ، و میگم دعوا در شان من نیست ولی تو این یه مورد حق با شماست 😀