2777
2789
عنوان

شمام وقتی شب میشه دلتنگ میشیییید😨🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 78 پست

روز و شب ندارم من فقط دلم تنگه یبار دیگه صداشو بشنوم یبار دیگه ببینمش اگه بره برای همیشه منم میرم برای همییشه قسم خوردم

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور دیشب با ناراحتی خوابیدم خواب عشق سابقم دیدم گریه میکردم فقط

منم هی یاد خاطراتم افتادم.. هی جلوی در خونه مون منو میبوسید.. هی از دستش در میرفتم.. می‌گفتم پشیمون میشیاااا باز دوباره منو می‌کشید سمت خودش

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یاد شب هایی گ باهم بیرون میرفتیماز شدت خنده های زیادی ک میکردیم اشکامون در میومد..خنده های واقعی از ...

چقدر حیف..درکت میکنم ولی کاش این حسو عشق سابقتم داشت که اگه دااشت میومد سمتت و رهات نمیکرد..

🤍

از امشب شروع میشه دوباره تو همین وضعیتم انقد فکر میکنم بازم خوابم نمیبره 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
چقدر حیف..درکت میکنم ولی کاش این حسو عشق سابقتم داشت که اگه دااشت میومد سمتت و رهات نمیکرد..

دوست داشتن و عشق کافی نیست.‌. خیلی مسائل دیگ داشت روحی مالی خانوادگی و....

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

اره واقعا سخته خیلی بد هم دلتنگی هم تنفر واقعا سخته نمی‌دونم کی میخواد درست بشه الان هشت ماهه

حس مقابل عشق نفرت و ناراحتی نیست..بی تفاوتیه..

هر وقت تونستی نسبت بهش بی حس و خنثی باشی اونموقع دیگ یعنی فراموش کردی

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

اره واقعا سخته خیلی بد هم دلتنگی هم تنفر واقعا سخته نمی‌دونم کی میخواد درست بشه الان هشت ماهه

به این فک کن اونم اگه مثل تو بود حسش باید میومد سمتت..ولی نیومده و تو با انتظار داری خودتو عذاب میدی 😔

من درکت میکنم کاملا ولی اینو بدون هیچکس ارزش اینو نداره ک خودتو عذاب بدی

🤍

چقدر قشنگ منم دلم خواست از این خنده ها

خاثرات خوب دخل آدمو در میارن.. ما شبی ک کات کردیم

قبلش رفتیم کافه بعدش رفتیم شهربازی و بعدش تا صبح بیرون بودیم رفتیم ی غذایی خوردیم.. یعنی حتی موقه کات هم اینقدر باهم عالی بوددیم 

مدرس زبان کره ای 🇰🇷