2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا بوده همین بوده

ایام به کام

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ترا با دیگری دیدم ک گرم گفت و گو بودی 

با او آهسته می‌رفتی سراپا محو او بودی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها داردرها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را

چقد قشنگ این بیت از کیه میدونی؟؟؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تا نگرید طفلک حلوا فروش دیگ بخشایش نمیاید به جوش

شبیه بغضِ نوزادی که ساعت‌هاست می‌گرید پر از حرفـم کـسـی اما زبانم را نمی‌فهمد...  #حسین_منزوی️

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 
تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها داردرها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را

الا یا ایها الساقی ......

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شبیه بغضِ نوزادی که ساعت‌هاست می‌گرید پر از حرفـم کـسـی اما زبانم را نمی‌فهمد... #حسین_منزوی️

در این ساحل  ک حتی ابر نمی گرید به حال من 

همه از من گریزانند تو هم بگذر از این تنها

شبیه بغضِ نوزادی که ساعت‌هاست می‌گرید پر از حرفـم کـسـی اما زبانم را نمی‌فهمد... #حسین_منزوی️

واااووو

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱