یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم چارچوب خودم رو دارم ولی حق نداریم کسی رو بابت انتخابش سرزنش کنیم نهایت دودش تو چشم خودش میره
من سرزنشی نکردم گل انقد موضع نگیر پیامم رو کامل بخون نوشتم انتخاب با خودشونه ما صرفا نظرمون رو میگیم
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
بله حرفتون واقعا درسته اینجا سایت تبادل نظره و عمومیکاش بعضی از دوستان میتونستن اینو متوجه بشن که تو ...
درسته عزیزم
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
میدونید شما الان با نقاب دین دارید همین یذره ایمانی هم که مونده رو از بین میبرید وقتی ادعا مسلمون بودن دارید حرفا و رفتار شما به اسم اسلام تموم میشه واقعا اینه اسلام؟؟ بیشتر مطالعه کنید انقد راحت دل نشکنید