2777
2789

فردا تولد یکی از دوستای دوران دانشگامه 

دیگه تو گروه گفتن تولدشه، تو کافه گرفته.  عصر میریم کافه از اونجا هم  برای شلم میخوایم بریم رستوران 

جایی که میخوام برم همشون های کلاسن 

خودم ماشین دارم ولی خب به پای اونا نمیرسه 

دیگه پدرشوهرم تقریبا ۱۰روز پیش یه تیگو ۸خرید 

یکشنبه که برای روز مادر رفتیم خونه مادرشوهرم،  این قضیه رو به شوخی گفتم ، یهو پدر شوهرم گفت خب بیا ماشین منو ببر ، دیگه بعد کلی تعارف و اصرار قبول کردم 

باهاشم بلدم کار کنم ، روزی که پدرشوهرم خریده یود شوهرم باهاش اومد دنبالم ، رفتیم بیرون ، یکمم نشستم پشت فرمون 😀😁خیلیی کیف داد 

خیلیییی ذوق دارم راستش 

خدایا چی میشد منم یکی میداشتم اخه 😍

از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون این ماشین مدل بالاترین ماشینیه که تو فکرم سوار شدم 

هیچی دیگه فقط اومدم شادیمو باشما تقسیم کنم 😁😘

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ای جان

همیشه با ذوق و دل خوش باشی همیشه

زندگی همین شادیاست ❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکبار لندکروز سوار شدم

دیگه کل‌زندگیم سوار پراید و سمند  بودم😄

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بسوزه پدر پولداری 😂

جدا از شوخی خیلی ماشین خوبیه دختر خالم19 سالشه باباش براش خریده ما هم سوار کرد خیلی خوش بود و امکانات داشت 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

ولی بنظرم داری اشتباه میکنی... اون تعارف کرد تو بخاطر چشم و هم چشمی قبول کردی ... اون ماشین سپرش خراب بشه کلی خرجشه... فک میکنم ۵۰ اینا اگه بیشتر نباشه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بسوزه پدر پولداری 😂جدا از شوخی خیلی ماشین خوبیه دختر خالم19 سالشه باباش براش خریده ما هم سوار کرد خ ...

خوشبحالش والا 

اونا زندگی میکنن مام زندگی می‌کنیم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
ولی بنظرم داری اشتباه میکنی... اون تعارف کرد تو بخاطر چشم و هم چشمی قبول کردی ... اون ماشین سپرش خرا ...

نه مواظبم 

دست فرمونم خوبه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️