2777
2789
عنوان

الهی بمیرم که حامله نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 76 پست

وا چرا بگه 

شکر شوهرمن بیچاره هیچی نمیگه 

ما هم اقدامیمم اما هنوز قسمت نشده 

هرکی بپرسه میگم هنوز نمیخوایم 

ب مادر شوهرم هم گفتم پسرت نمیخواد الکی 😂🥺

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روز دوم پریود سونو دادم نوشته بود در هرتخمدان ۴.۵ فولیکولم به سایز ۶.۷ میلی متر هست حالا نمیدونم ینی ...

۶ و۷ خیلییییی ریزه امکان نداره باردارشی باید از ۱۵ ب بالا باشه سایزش چه دکتر داغونی رفتی؟

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
عزیزم...الان که پریود که شدی شروع کن ناشتا تخم هویج فرنگی بخورحامله شدی واسم دعا کن

گفتیدسه روز بخورن 

یعنی ازروز اول پری 

بعد همون سه روز خرما بخورن چندتا؟ 

یانه روزهای بعد این سه روز

البته من خودم باردارم برای یکی دوتا ازاقوام پرسیدم که بچه ندارند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

واااای بدبخت شدم که چجوری یکسال دیگه صبر کنم اخه من تازه سه ماهه شروع کردم عدد تیروئیدت چند بود اون ...

بادم نمیاد قصیه مال خیلی سال پیشه من تیروییدم شدیدا کم کار شده بود طول کشید تا به حالت نرمال برگرده شاید  کم کاری تیرویید شما به اندلزه ی من شدت نداشته باشه و زودتر جواب بگیرید استرس از همه چی بدتره خودش باعث به هم ریختگی بیشتر تیرویید و نامنطمی هورمون ها میشه اول استرستون رو کنترل کنید 

اخه چجوری کنترل کنم مگه میشه استرس رو کنترل کرد😞

گلاب بو کنید دم‌نوش های ارام‌بخش مثل گل گاو زبون بخورید تنها نمونید پیاده روی کنید اهنگ گوش بدید دید تو راه هر چقدر بیشتر به انتهای راه فکر میکنی زمان کندتر میگذره شما هم هر چقدر بیشتر بهش فکر کنید اعصابتون بیشتر به هم‌میریزه 

یه دوست داشتم‌چندین سال بچه دار نشد کلی درمانهای پیشرفته جراحی هر کاری که بگید کردن و بچه دار نشدن اخر رفت یه بچه اورد بعد یه مدت خودش هم بچه دار شد نه درمانی نه دارویی هیچی خود به خود

بعضی ها گفتن به خاطر سرپرستی اون بچه خدا به دلش نگاه کرده ولی دکتر گفته بود ناباروریش عصبی بوده بچه ای که به سرپرستی گرفته باعث شده اعصابش اروم شه دیگه به بچه فکر نکنه با کم شدن استرسش خود به خود درمان شده و باردار شده 

گفتیدسه روز بخورن یعنی ازروز اول پری بعد همون سه روز خرما بخورن چندتا؟ یانه روزهای بعد این سه روزالب ...

اره ۳ روز ناشتا یه لیوان دم کنن بخورن پشت بندش ۳تا خرما

تا ۳ ماه باید تکرار بشه ...احتمال ۲قلو زایی زیادم داره

یعنی چی صداش دراومده؟مگر جرمی کردی؟یا بهشون تعهد دادی تا اقدام کردی بجه بیاری؟اصلا شاید شوهرت مشکل داره  بعدشم چقدر به اینا رو دادی ک از اقدام شما هم خبر دارن ؟شوهرت وقتی هنوز نمیدونه زندگی شخصی و زناشویی چیه وقت بچه دار شدنش چیست