2777
2789
عنوان

چه بلایی سره زنه میارید اگه بفهمید ❓

1789 بازدید | 131 پست

اگه بفهمید شوهرتون عاشق یه زن دیگه ایه و شما اون زن رو بشناسی و اون زن کتمان کنه و بگه حس شوهرت یک طرفه هست چه بلایی سر اون زن میارید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری از دستم بر نمیاد داغون میشم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بلایی که سراون نمیارم چون شوهرم عاشق اونه

بلا راسرشوهرم میارم اگرشرایط باشه اززندگیش بیرون میام 

نباشه میشینم بابچه هام عشق میکنم ک و ن لقش بره با هرکس میخواد اما دیگه توحریم خصوصیم راهش نمی دهم 

دندش نرم خرج منو بچه هامو بده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نامرد اون شوهریه ک تعهد قلبی و قانونی ب من داره و متعهد نبوده من زبونم پیش اون زن کوتاه میشه و حقی ندارم برای توپیدن بهش

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬