میتونه جواب بده ولی بعدش زنگ میزنه خب اون وقتی پیام میدم از لحاظ احساسی ارضا میشه ولی من چی ؟
بهشون بگو شماهم هروقت سرت خلوت شده یه پیام بده اینجوری منم حالم خوب میشه لا به لای کارات فکر منم هستی من نمیخوام همون ثانیه جواب بدی ولی هروقت سرت خلوت شد انتظار دارم جواب بدی شماهم یه چیزی بگی که حالم خوب بشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره خب بستگی داره کارش چی باش همین که دلش میخواد نوتیف پیام تورو ببینه یعن به فکرته حتی تو سرکارم بن ...
خب ببین اون قدر وقت خالی داره خودش بتونه زنگ بزنه ولی من که پیام میدم خیالش راحت میشه به گفته ی خودش که هنوزم دوسم داری خب منم میخام زنگ بزنه دلم تنگ میشه
میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی متاهلم
میگه من نیاز دارم تو میخای چیکار بخدا گاهی پیامش ندادم حتی اومده دعوای خیلی بزرگ که چرا اس ندادی چرا ...
بهش بگو همینطوری که شما احتیاج داری سرکار حالت خوب بشه منم برای انورات و کارهای خونه به این محبت نیاز دارم یا دوتامون پیام بدیم حالمون خوب بشه یا ندیم بگو تو میخوام انرژی بگیری یادآور بشه که یکی تو خونه دلتنگته منم میخوام یادم بیاد یکی سرکار به فکرمه انتظار بالایی نیست