2777
2789

از پیج های میکاپ ارتیست ها یاد بگیر 

انقد تمرین کن تا یاد بگیری

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خط چشم بلدی 😂چرا میگی کاری نذاره؟؟؟؟

خط چشم رو توی خونه همیشه بکش بعد یه مدت دستت راه میفته منم اوایل فکر میکردم اینها که بلدن نابغه اند انقدر کشیدم تا دستم راه افتاد بعد فهمیدم خیلی راحته

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خط چشم رو توی خونه همیشه بکش بعد یه مدت دستت راه میفته منم اوایل فکر میکردم اینها که بلدن نابغه اند ...

من افتادگی پلک دارم قرینه شدنش هم واقعا سختههههه 🥲

عععع خب بهم بگو چه جوری باید بفهمم چه آرایشی بهم میاد و کلا آرایش کردن رو برا روزمره چه جوری یاد بگی ...

پوستت گندمی هست رنگ های سرد مثل بنفش آبی قهوه ای سایه های اسموکی رژ های صورتی ، دارچینی ،

اگه پوستت سفیده رنگ های گرم طلایی، سرخابی،  جیگری 

برای چشم هات پف چشم داری سایه های اسموکی

چشم هات ریزه داخل چشم هاتو سفید کن زیر چشم رو سایه قهوه ای بزن 

خط چشم هیچوقت کامل نکش گوشه خارجی چشم 

صورتت لاغره رژ گونه رو به صورت O بزن تپله Lبزن

پوستت گندمی هست رنگ های سرد مثل بنفش آبی قهوه ای سایه های اسموکی رژ های صورتی ، دارچینی ،اگه پوستت س ...

مرسی عزیزم چشمم افتادگی داره فکر کنم 

پوستم سفیده 

خودم لاغرم ولی لپ دارم کنمی 

دوست دارم اریش فانتزی کنم نمیدونم چه جوری